Tarih: 01.01.0001 00:00 218

İmamoğlu, canlı şahidim

23 yıldır yaşamını sürdürdüğü Beylikdüzü ilçesinin sıkıntı ve eksikliklerin birebir canlı şahidi olduğunu belirten İmamoğlu, İstanbul’un yeni kentleşen ilçelerinden olan Beylikdüzü ilçesinde en önem verdikleri unsurun, uzlaş

İmamoğlu, canlı şahidim
 Yerel yönetimin bir yetenek ve beceri işi olduğunun altını çizen İmamoğlu, “Hizmetin iktidarı muhalefeti olmaz. Yeter ki zemini hazırlayın. Yapılmadıysa mevcut yönetimin beceriksizliğindendir. Halkın desteğini hissederseniz önünüzde hiçbir şey duramaz” şeklinde önemli mesajlar verdi.

Rant Hayal Olacak-

Beylikdüzü’nde konut üretimi dışında bir gelişme görmediğini kaydeden İmamoğlu, “İnsanlar Beylikdüzü’nden çok kolay vazgeçebiliyorsa, demek ki eksik çok. Vatandaş sokağa inmiyor. Sabah terk edip akşam dönüyor. İşte bu sebeple biz Beylikdüzü’nde; kültür, sanat, spor, çevre, doğa aklınıza gelebilecek bütün hayati unsurları zenginleştirecek bir döneme talibiz. Bizim önceliğimiz konut değil insan. İnsanların hayatına külfet katacak rantsal gelişime asla yol vermeyeceğiz” diye konuştu.

Yönetim Halka Hesap Verecek

Yerel yöneticilerin halkın emanetini yönettiğini unutmaması gerektiğine dikkati çeken İmamoğlu, “Yönetimi tabana taşımazsanız, halka hesap vermezseniz, belediyeyi kendi şirketiniz gibi yorumlarsanız olmaz. Belediyede bir emanetçi olduğunuzu bileceksiniz. Her gün vatandaşla bir araya gelerek ihtiyaçları birlikte tespit edecek sorunları da birlikte çözeceksiniz. Biz bu felsefeyi 

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.