Tarih: 01.01.0001 00:00 305

Esenyurt ‘ta ayrı gayrı yok

Muharrem ayının gelmesiyle beraber Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu, Alevi Kültür Dernekleri Örnek Cem Evinde canlar ile oruç açtı.

Esenyurt ‘ta ayrı gayrı yok
 Muharrem ayının 5’nci gününde ise Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu, Erenler Eğitim ve Kültür Vakıf’ında düzenlenen iftar programında okunan dualar ardından yüzlerce Alevi vatandaş ile birlikte oruç açtı.

Esenyurt’ta Mezhep Farkı yok

Erenler Eğitim ve Kültür Vakfı Başkanı Cengiz Altınarık, “ Belediye Başkanımız Sayın Necmi Kadıoğlu bugüne kadar bizim vakfımız ve diğer Cem evlerinden hiçbir zaman desteğini esirgememiştir. Şu anda Erenler Eğitim ve Kültür Vakfı dış cephe kaplama ve düzenlemesi belediyemiz tarafından yapılmaktadır. Kendisine tüm canlar adına teşekkür ediyorum. Bu destek ve yardımları belediye başkanımız mezhep ve siyasi bir düşünce amacı gütmeden yaptığını biliyoruz. Esenyurt ’ta farklılıkların birlikte ve kardeşçe yaşatılmasının çok açık göstergesidir” dedi.

Lokmamızı Paylaşıyoruz           

Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu, Muharrem ayının içinde bulunduğumuz şu günlerde hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum. Bizim birlik ve beraberlik içinde olmamız gereken günlerdir.  Orucumuzu ve lokmamızı hep birlikte paylaşıyoruz. Alevi vatandaşlarımızın ibadetlerini rahat ve huzurlu bir şekilde yerine getirebilmeleri için yöneticiler olarak çaba gösteriyoruz. Bundan sonrada elimizden geleni yapmaya devam edeceğiz. Ülkemizde birlik ve beraberliğin en büyük göstergesi budur. Muharrem ayında tuttuğumuz oruçlarımızın kabul olmasını dilerim ”dedi.

 

 

 

 

 

 




Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.