Tarih: 01.01.0001 00:00 319

Kadın Kolları Koordinasyon İçinde

Esenyurt AK Parti İlçe Kadın Kolları, Esenkent Mahallesi Havana Parkında seçim koordinasyon toplantısı gerçekleştirdi.

Kadın Kolları Koordinasyon İçinde
 Yaklaşan yerel seçim çalışmaları ile ilgili kadın kolları koordinasyon toplantısına, Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu ve eşi Rabia Kadıoğlu birlikte katıldı. Programa AK Parti Esenyurt kadın kolları yöneticileri, AK Parti İstanbul İl Kadın Kolları yöneticileri, mahalle kadın kolları başkanları katılım sağladı.  Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu, yerel seçimlerin önemi ve zorluğunu anlattı Kadıoğlu, “ Kadın kollarımızın daha çok çalışarak vaat ettiğimiz ülkemizin geleceğine ve gelişimine en iyi şekilde ulaşırız” dedi.

 

Kadıoğlu, İyi bir döneme gireceğiz

Sözlerine devam eden Kadıoğlu, “ Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın dediği gibi uzun ince bir yoldayız. Sünni, Alevi, Kürt, Laz, Çerkez hangi etnik ve mezhepten insanımız varsa, hangi ilimizden vatandaşlarımız olursa herkesi kucaklayarak yolumuza devam ediyoruz. İlçede fiziki mekân çalışmalarını bitirmek üzereyiz. Fiziki mekân yani şehri şehir yapan modern ve sosyal mekânları bitirmek üzereyiz. Bundan sonra çocuklarımıza, gençlerimize daha iyi şartlarda geleceğe hazırlamanın dönemine gireceğiz” dedi.

Toplantı bitiminde Kadıoğlu, ilçe kadın kollarının düzenlediği hediye çekilişine katılarak, mahalle teşkilatında bulunan isimlere hediyeler verdi.

 


Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.