Tarih: 27.11.2013 10:56

Apartman Görevlilerinin Sorumlulukları Mühim

Facebook Twitter Linked-in

 Beylikdüzü Apartman Görevlileri Derneği, apartman güvenliği ile ilgili toplantı düzenledi. Toplantıya katılan Beylikdüzü Belediye Başkanı Yusuf Uzun,  bu görevi yürüten insanların çok önemli bir sorumluluk üstlendiklerini belirtti. Başkan Uzun, Beylikdüzü’nde tüm STK’larda olduğu gibi Beylikdüzü Apartman Görevlileri Derneği’ne de ellerinden gelen tüm desteği verdiklerini ifade ederek, dernek yöneticilerine çalışmalarında başarı diledi. Dernek Başkan Yardımcısı İsmail Sırataş derneğe yaptığı katkılardan dolayı Başkan Uzun’a teşekkür plaketi verdi. Programa ayrıca AK Parti İstanbul Milletvekili Gülay Dalyan, AK Parti Beylikdüzü İlçe Başkanı Nevzat Demiröz, siyasi parti temsilcileri, çeşitli partilere mensup belediye başkan aday adayları ve apartman görevlileri katıldı.

Milletvekili Dalyan da konuşmasında, kendi apartman görevlilerini örnek göstererek, “Bizim apartman görevlileri Halit Bey ve Eşi Havva Hanım, bizim annemiz, babamız gibiydi. Buraya geldiğimde onlar canlandı gözümde. Sizler de benim için birer Halit Bey ve Havva Hanımsınız. Yaptığınız iş çok zor ve sorumluluk isteyen bir iş. Allah emeklerinizi boşa çıkarmasın” diye konuştu.  Kendisinin milletvekili olması nedeniyle tüm belediye başkan aday adaylarının da milletvekili olduğunu dile getiren Dalyan, seçim sürecinde çok demokratik bir yarış olmasını istedi. Dalyan,           “Adı kim olursa olsun, kim güzel hizmet üretiyorsa, bu bakıştan Beylikdüzü kazanır, Türkiye kazanır” diyerek düşüncelerini dile getirdi.

Uzun Vatandaşla Buluşmaya Devam Etti

Uzun, Gürpınar Karacaahmet Sultan Cem Evi’inde Muharrem Ayı aşure yemeğine de katılarak canlarla birlikte aşure yedi. Dalyan ve değişik siyasi partilere mensup belediye başkan aday adayları da aşure yemeğine katıldı.

Uzun, İşadamı Halil İbrahim Atmaca’nın vefat eden eşi Zehre Atmaca (80)’nın cenaze törenine de katıldı. İkini namazını takiben kılınan cenaze namazı sonrası Başkan Uzun, Atmaca Ailesi’ne taziyelerini iletti. Zehra Atmaca’nın naaşı Kavaklı Mezarlığı’nda toprağa verildi. Cenazeye çok sayıda tanınmış isim de katıldı.

Başkan Uzun, kirveliğini işadamı Seyithan İzsiz’in yaptığı Selman Sayın’ın 3 yaşındaki oğlu Mustafa Ardil Sayın’ın sünnet düğününe de katıldı. Başkan Uzun yaptığı konuşmada birlik mesajı vererek, küçük Mustafa Ardil’in erkekliğe ilk adımını atması dolayısıyla kendisini ve ailesini kutladı.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —