Tarih: 01.01.0001 00:00 420

Akgün yenilik peşinde

Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, TÜYAP’ta düzenlenen Comvex Ticari Araçlar Fuarı’nda incelemelerde bulunarak gelişen teknolojiyi hizmete çevirmenin yollarını aradı.

Akgün yenilik peşinde

Yeni modelleri inceledi

Otomotiv devlerinin ürettiği modelleri ve yeni teknolojinin marifetlerini sergiledikleri fuara katılan Akgün, Otokar’ın geliştirdiği yeni modelleri inceledi. Büyükçekmece Belediyesi’nin birçok alanda kullandığı kamyon, kamyonet, otobüs ve midibüs modellerini titizlikle inceleyen Akgün, modeller ile ilgili detaylı bilgiler alarak yeni hizmetler geliştirmenin yollarını aradı.

Rampalı kapıları denedi

Otokar Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Halil Ünver ve Otokar Genel Müdür Yardımcısı Hasan Basri Akgül’ün sunumunu dinleyen Akgün, özellikle engelli vatandaşların rahat kullanımı için tasarlanan modelleri inceledi. Yolcu otobüslerinde kullanılan rampalı kapıların kullanışlı olup olmadığını bizzat kontrol eden Akgün, belediye olarak yakıt tasarrufu edebilmenin yollarını da araştırdı.

Yenilikleri takip etmeliyiz

Hizmet üretirken yeniliklerin de farkından olarak son teknolojiyi kullanmak zorunda olduklarını belirten Akgün, “Otomotiv sektöründeki yeni gelişmeler ve tasarlanan yeni modeller birçok alanda daha kaliteli hizmet sunabilmeyi sağlayabilirler. Özellikle engelli vatandaşlarımızın rahat seyahat edebilmeleri için tasarlanan modelleri başarılı buldum. Belediye olarak her vatandaşımıza eşit bir şekilde hizmet üretmenin sorumluluğu doğrultusunda biz de bu tasarımları kullanmayı planlıyoruz” diye konuştu.


Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.