Tarih: 01.01.0001 00:00 190

Elektronik belge yönetimi başladı

Beylikdüzü Belediyesi Elektronik Belge Yönetim Sistemi uygulamasını başlattı. Uygulama kapsamında Belediye personeline “Elektronik Belge Yönetim Sistemi” konulu hizmet içi eğitim semineri düzenlendi.

Elektronik belge yönetimi başladı
 Beylikdüzü Belediyesi Kültür Merkezi’nde düzenlenen seminere Beylikdüzü Belediye Başkanı Yusuf Uzun, belediye başkan yardımcıları, City Plus Proje Müdürü Ekrem Boyaalıcı, birim müdürleri ve belediye personelleri katıldı. Yazılım Uzmanı Ercüment Usta, sistemi tanıttı. Usta, kamuda birlikte çalışabilirlik esasları, standart dosya planı, dosya tasnif planlarının oluşturulması, kurum saklama planlarının oluşturulması, belge envanter çalışmaları (birim-birim arşiv-kurum arşiv), birim-kurum arşivindeki belgelerin elektronik ortama taşınması hususunda yapılacak işlemler, EBYS süreçlerinde kurulacak komisyonlar hakkında bilgilendirmeler, vatandaş-kurum etkileşimi ile elektronik imza konularında bilgilendirmeler yaptı. Beylikdüzü Belediyesi’nin teknolojik gelişmeleri yakından takip ettiğini ve artık dijital ortamda bilgi akışını sağlayacaklarını dile getiren Beylikdüzü Belediye Başkanı Yusuf Uzun, “Beylikdüzü Belediyesi kurumsallaşma noktasında iyi noktaya gelmiştir; ancak yine biliyoruz ki yapılması gereken çok şey var. Belediye olarak Elektronik Yönetim Sistemi’ni en iyi şekilde kullanılır hale getireceğiz. Bu noktada herkesin kendisini en iyi şekilde hazırlamasını rica ediyorum” dedi. Takip edilen öncü bir belediye, tercih edilen bir kent vizyonu ile hareket ettiklerini de belirten Başkan Uzun, “Beylikdüzü Belediyesi'nin kent bilgi sistemi ve arşiv bürosunun diğer belediyelere örnek olduğunu belirterek, yine bu çalışmayla birçok il ve ilçe belediyesine model olacağız” dedi.

 


Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.