Tarih: 01.01.0001 00:00 156

Kışa Hazırlık Başladı

Büyükçekmece Belediyesi Destek Hizmetleri Müdürlüğü kış mevsiminde yaşanabilecek olumsuzlukları önlemek için çalışmalara start verdi.

Kışa Hazırlık Başladı
 Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün’ün öncülüğün de oluşturulan uzman ekiple çalışmalara başlayan müdürlük, bölgesel ekip kurup şoförleri bilinçlendiriyor.

Tuzlama araçlarının  bakımdan geçtiğini belirten Başkan Akgün,' Yaşanabilecek olumsuz hava şartlarını göz önünde tutarak Büyükçekmece Belediyesi olarak ekibimiz ve  ekipmanlarımızla araç ve gereçlerimizle hazır durumdayız” dedi.

Karayollarında, ana arterlerde ve sokak aralarında meydana  gelebilecek herhangi sorun karşısında bölgelere göre ekiplerimizi bilgilendiriyoruz diyen Başkan Akgün; “ 51 araç 110 personelle her zaman olduğu gibi 24 saat hazır durumda olacağız. Vatandaşımızın her türlü sıkıntısını anında gidermek için biz kış mevsimine hazırız” şeklinde konuştu.

 


Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.