Tarih: 09.12.2013 15:11

Büryan Kebabı Burada Yenir

Facebook Twitter Linked-in

 Açılış programına gelen misafirlerine memleketleri Bitlis’in büryan kebabından ikram eden Kerem Gözlük, Esenyurt ’un gelişen ve modernleşen yapısına uygun bir mekânın açmaktan dolayı ve Esenyurtlulara Bitlis Büryan kebabının damak tadını sunmaktan gurur duyduğunu belirtti.

Meşhur Bitlis Büryan kebabını, AK Parti Bitlis Milletvekili Vahit Kiler, Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu’na kendi elleriyle ikram etti.

Esenyurt artık yatırımcıların merkezi haline geldiğini belirten Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu sözlerine devam etti. Kadıoğlu, “Esenyurt gelişen ve modernleşen yüzüne uygun bu tarz nezih ortamların açılmasından dolayı mutluluk duymaktayız. Bizlere Anadolu’dan lezzetler sunan işletme sahibine ve tüm personellerine teşekkür ederiz hayırlı olsun” dedi.

Bitlisin yöresel lezzetlerini Esenyurt’taki vatandaşlarına sunan Yenice Doğa Restoran yetkililerine teşekkür ettiğini belirten AK Parti Bitlis Milletvekili Vahit Kiler, “ Esenyurtlu vatandaşlarımız artık Bitlis Büryan kebabının lezzetine bu mekânda kavuşacaktır. Memleket hasreti ve büryan hasreti çeken Bitlislilerin bu mekân derdine derman olacaktır ”dedi.

Yenice Doğa Restoran’ın sahibi Kerem Gözlük açılışa gelen konuklarına Bitlis yöresi büryan ikram ikram ederek, açılış törenine katılan herkese teşekkür etti.

Açılışa; AK Parti Bitlis Milletvekili Vahit Kiler, Esenyurt Kaymakamı Ekrem İnce, Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu, İzmir Ticaret Odası Başkanı Şerif Kanık, Eski Yargıtay Başkanı Ahmet Köksal, Kiler Holding Yönetim Kurulu Başkanı Nahit Kiler, iş adamları, siyasetçiler ve çok sayıda davetli katıldı.

 

  




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —