Tarih: 01.01.0001 00:00 317

Büyükşehiri Kazanacağız

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan tarafından Ordu Büyükşehir Belediye Başkan Adaylığı'nın açıklanmasının ardından ilk kez Ordu'ya gelen Ak Parti Ordu Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Enver Yılmaz, Ünye, Fatsa ve Altınordu ilçelerinde

Büyükşehiri Kazanacağız
 Ankara'dan tarifeli uçakla Çarşamba Havaalanı'na gelen Yılmaz'ı, Ak Parti Ordu Milletvekilleri İhsan Şener, Fatih Han Ünal, eski Ordu Milletvekili İhsan Şener, Ak Parti İl Başkanı Hüseyin Akyol, Altınordu İlçe Başkanı Uğur Çelenk ve kalabalık bir partili grubu karşıladı. Yüzlerce araçlık konvoyla Ordu'ya hareket eden Yılmaz, Terme-Akçay sınırında yüzlerce partilinin 'Büyük Başkan' sloganlarıyla Ünye'ye geldi.

DEMOKRATİK BİR YARIŞ YAPTIK

Ünye Cumhuriyet Meydanı'nda, halka hitap eden, Ak Parti Ordu Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Enver Yılmaz, “Çok demokratik bir yarış yaptık. Bu güzel yarışın nihayetinde temayüller yapıldı, teşkilat yoklaması yapıldı, anketlerimiz yapıldı, Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan, ‘Ordu Büyükşehir Belediye başkan adayımız Enver Yılmaz sensin’ dedi. Bu yarışta benimle beraber hakikaten demokrasinin gereğini yapan bütün arkadaşlarıma sonsuz teşekkür ediyorum. Benim adaylığım açıklanmadan önce hatırlarsanız şunu söylemiştim. Benim aday olup olmamam önemli değil, bu parti bu genel başkan tüm kriterlerden sonra büyükşehir belediye başkan adaylığı tarafıma tevdi edildi. Bugün ben değil de bir başka aday adayı arkadaşım aday olsaydı yine yanında olurdum, kol kola gezerdim, arkasında dururdum, yeri geldi önüne geçerdim, tüm ilçe ve beldeye beraber giderdim” dedi.

“ORDU’NUN TAMAMININ BELEDİYE BAŞKANI OLACAĞIM”

Konuşmasında birlik ve beraberliğe de vurgu yapan Enver Yılmaz, “Çok şükür ki adaylığımız açıklandıktan sonra Ordu siyasetindeki birlik ve beraberliği sağlamak konusunda gayretlerimiz hızla devam edecektir. Milletvekillerimiz başta olmak üzere bakanımız, eski bakanımız, eski milletvekillerimiz olmak üzere Ordu siyasetinin bütün aktifleri partimizin kuruluşundan itibaren söz sahibi olan kim varsa bugün Recep Tayyip Erdoğan’ın adayı Ordu’nun Büyükşehir belediye başkan adayı Enver Yılmaz’la beraberdir. 31 Mart’ta Ordu Büyükşehir belediye başkanı olduğum anda partinin rozetini çıkaracağım ve AK Parti’nin büyükşehir belediye başkanı değil, Ordu’nun tamamının büyükşehir belediye başkanı olacağıma şimdiden söz veriyorum” diye konuştu.

FATSA'DA BİNLERCE KİŞİ KARŞILADI

Ünye mitinginin ardından binlerce araçlık konvoyla Fatsa ilçesine geçen Ak Parti Ordu Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Enver Yılmaz, 'Başkan olursam Ordu'dan bütün ilçelere hizmet götüreceğim' dedi. AK Parti olarak Ordu'yu büyükşehir yaptıklarını vurgulayan Yılmaz, şöyle konuştu:'Seçim sürecinde küslükler ve kırgınlıklar olabilir. Allahıma hamdediyorum. Çünkü karşınızda Ordu Büyükşehir Belediye Başkan adayı olarak sizlere hitap ediyorum. Hepinizden Allah razı olsun. Başkan olursam Ordu'dan bütün ilçelere hizmet götüreceğim. Bütün ilçe adayları ile kol kola, evden eve girerek yürüyeceğiz. Dolaşmadık kapı bırakmayacağız ve AK Parti'den Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı olacağım, arkadaşlarım ile omuz omuza çalışacağım' diye konuştu.

ALTINORDU'DA COŞKULU KARŞILAMA

Fatsa Mitinginin ardından Altınordu İlçesi'ne geçen Yılmaz, Ak Parti İl Binasında da partililerin sevgi gösterileriyle karşılaştı. Burada ilk konuşmayı yapan Ak Parti İl Başkanı Hüseyin Akyol, birlik ve beraberlik içerisinde seçimi kazanacaklarını söyledi.

PARTİLİLERİMİZ VE VATANDAŞIMIZ BİZİM BAŞTACIMIZ

Aday olduktan sonra Ordu'nun yetiştirdiği tüm siyasetçilerle görüştüğünü ifade eden Yılmaz, 'Ordulu Milletvekilimiz Sayın Ertuğrul Günay, Sayın Numan Kurtulmuş sayın İdris Naim Şahin ile bir dirsek temasımız oldu. dedik ki 'Biz Ordu'nun Büyükşehir Belediye Başkan adayıyız. Biz Sayın Başbakanımızın Ordu'ya emanetiyiz. Bu aşamadan sonra kırgınlıkları dargınlıkları bir kenara bırakalım. Bizim ortak değerlerimiz var. Bu memlekete hizmet gayesi. Üç dönem milletvekilliği dönemimizden sonra ben memlekete gidip birileriyle ne hesaplaşma, ne de siyasi bir husumet anlayışına girecek biri değilim. O sıfatı taşımadığım için bugün buradayım. Sayın bakanımız İdris Naim Şahin başta olmak üzere, kendisi partimizin kurucuları arasındadır. İki dönem genel sekreterliğini yapmıştır. Kendisi bizim ağabeyimizdir. Başımızın üzerinde yeri vardır. Sayın bakanımız ve bütün milletvekillerimizle birlikte Büyükşehir Belediyesi'ni alacağız. Büyükşehir Belediye Başkanı olduktan sonra tüm Milletvekillerimizin emrinde olacağım. Bu bireysel bir dava değildir. Bu ülkemizin ve partimizin bir davasıdır. Seçimi almak için herkesle kol kola yürüyeceğiz. Siz var olduğunuz için biz varız. Siz bizim başımızın tacısınız. Sizin elinize batan diken bizim canımızı acıtır. Sizin mutlu olmadığınız yerde biz mutlu olamayız. Gece gündüz elektrik direklerine broşürleri asan, ev ev gezen sizlersiniz. Hepinizle omuz omuza verip seçimlerden galibiyetle çıkacağız' şeklinde sözlerini tamamladı.

Yılmaz, konuşmasının ardından programa katılan tüm partililere tek tek teşekkür etti.


Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.