Tarih: 01.01.0001 00:00 208

Muhteşem İkili

Fotoğraf sanatçısı Serdar Akyay’ın ’’Memleketim’’ adlı sergisi Büyükçekmece Belediyesi’nin katkıları ile sanat severlerle buluşturuldu.

Muhteşem İkili
 Büyükçekmece Belediyesi katkıları ile düzenlenen sergiler Büyükçekmeceliler tarafından yoğun ilgi gördü. Büyükçekmece Atatürk Kültür Merkezi İbrahim Çallı Sanat Galerisi’nde sanatsal ruhu barındıran fotoğraflar sergilendi. Serginin açılışını Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün gerçekleştirdi. Sergilenen fotoğrafları dikkatle inceleyen Akgün, Fotoğraf Derneği Başkanı olan Fotoğraf Sanatçısı Hürriyet Akın’dan çekim hakkında kısa bir ders almayı da ihmal etmedi.
Edirne’nin tarihi yapısını fotoğrafladı
Fotoğraflarında Edirne’nin tarihi üzerine çalışan Kocaeli’li fotoğraf sanatçısı Serdar Akyay, “Panorama” çalışması ile hazırladığı fotoğrafları tüm görsel zenginliğiyle Büyükçekmecelilerle buluşturmanın sevincini yaşadığını söyledi. Akyay, “Dünya çapında kaliteli bir kent olan Büyükçekmece sanata ve kültüre en çok değeri veren semtlerden birisidir. Bunu bu sergide de görüyorum. ‘Sanat hayattır’ diyen Sayın Başkanım Dr. Hasan Akgün’e sanata ve sanatçıya verdiği değerden dolayı sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum’’ diye konuştu.
Fotoğrafçılığı seviyorum
Kendisinin de bir fotoğraf sever olduğunu belirten Büyükçekmece Belediyesi Başkanı Dr. Hasan Akgün,  “Fotoğrafçılığı seviyorum ve kendimde kendi çapımda fotoğraf çekiyorum. Türkiye’nin her bir yanı ve her anı başka güzeldir. Sanatçı Serkan Akyay da Edirne’yi tercih etmiş ve çok başarılı işlere imza atmış. Kendini bu başarılı çalışmalardan dolayı tebrik ediyorum. Bu sergiyi Büyükçekmecelilerle paylaştığı için teşekkür ediyorum. Birçok fotoğraf karesinin birleşmesiyle oluşan panorama fotoğraf çalışmasına da bende bu sergi ile ilgi duydum. BÜFOD Başkanı Hürriyet Akın hocamızdan da yardım alarak panorama çalışmalar yapmaya karar verdim. Sergide bulunan katılımcılara katılımlarından dolayı teşekkür ediyorum” dedi. Fotoğraf sergilerine Büyükçekmece Belediyesi Başkan yardımcıları Reşit Oral, Bayram Ali Üner, Türk Sanat Müziğinin duayeni İnci Çayırlı ve çok sayıda sanatsever de katıldı.


Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.