Tarih: 01.01.0001 00:00 1490

‘AŞKA DILA’ RÜZGARI

Her hafta Pazartesi günleri Malatya TV’de canlı yayınlanarak izleyicileri ekrana çeken AŞKA DILA programın bu haftaki adresi merkazi İstanbulda bulunan Taşkale Köyü Derneği oldu

 ‘AŞKA DILA’ RÜZGARI
 Dernek Başkanı Gazeteci Süleyman Alpaydın'ın sunuculuğunu yaptığı programın Vuslat Tv'de canlı yayınlanması hemşehrilerimizi son derece mutlu etti.

Taşkale köyü derneğinin kuruluşundan bu yana ilk defa bir canlı yayının gerçekleşmesinin büyük başarı olduğunu belirten misafirler, böyle organizasyonların devam etmesini dilediler.

Maksat çiğköfte Kadir Usta ve Adıyamanlı Habip Usta tarafından 100 kg çiğköftenin ikram edildiği gecede DENGBEJLERİN duygu yüklü türküleri izleyicileri adeta mest etti.
Geceye, STK kuruluş temsilcileri, iş adamları ve yöre insanları yoğun ilgi gösterdiler. Sincik Gönüllüleri Dernek başkanı Yusuf Polat'a teşekkür eden Alpaydin,”Sayın başkanın bu programın gerçekleşmesinde emeği yadsınamaz.
 Aynı zamanda şark köşesini meydana getiren kıymetli yönetim kurulu üyemiz Latif Yücekaya'ya, maddi ve manevi katkı sağlayan BY SÜT'ün sahibi yönetim kurulu üyemiz Fikret Aydın'a, yönetim Kurulu üyemiz Abuzer Aktay'a ve Kemal Bayat'a teşekkür ederiz”dedi.
Özellikle programın gerçekleşmesinde emeği geçen tüm yönetici arkadaşlarına teşekkür eden Alpaydin; Böyle gecelere insanlarımızın daha çok ilgi gösterdiklerini belirterek, 'halkımız daha iyisine layıktır. Önümüzdeki günlerde farklı etkinliklerimiz ve gecelerimiz olacaktır. Yeter ki birlik ve beraberlik ruhu içerisinde hareket edelim. Başarılar mutlaka gelecektir.' Diyerek sözlerini tamamladı.


Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.