Tarih: 01.01.0001 00:00 261

Mutluluk Şehri

Hafta sonu Büyükçekmece Günyüzü konakları sakinleriyle kahvaltıda bir araya gelen Akgün Mutluluk şehri Büyükçekmece’nin dünü ve bugününü Büyükçekmecelilere anlatarak ne kadar yol aldıklarını gösterdi.

Mutluluk Şehri
 Bir zamanlar fosseptik çukurlarının olduğu Büyükçekmece’yi dünya kenti yapmayı başardıklarını söyleyen Hasan Akgün; “ kimsenin hayal bile edemeyeceği çalışmalara imza attık ekibimle birlikte. Birilerine göre hayaldi birilerine göre ise delilik.  Biz bu yola çıkarken dediğimiz şey Büyükçekmece halkının yaşamına talibiz. Yani Büyükçekmece insanının mutluluğu için çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Söylediğim her sözün arkasında durarak dört dönemdir sizinle birlikte Büyükçekmece’yi büyük kent haline getirdik” dedi. 

Doğrudan vazgeçmeyiz 

Sonucu ne olursa olsun doğrudan vazgeçmediklerini söyleyen Akgün; “ Hiçbir zaman yapamayacağım çalışmanın sözünü vermem. Sizin kardeşiniz olarak bu işin ilmini almış ve uzu yıllar bu işi yapmış bir kişiyim. Halkı kandırarak yaparım ederim demek en kolayıdır. Bu bizim belediyecilik anlayışımızda hiçbir zaman yer almadı” şeklinde konuştu. 

Yaptıklarımız yapacaklarımızın teminatıdır  

Hasan Akgün; “İlk göreve geldiğimiz de alt yapısıyla, arıtmasıyla, elektrik hatlarının yer altına alma çalışmalarını tamamlayarak tarihe karıştırdık. Sonrasında Büyükçekmece’yi kültür kenti yapmayı başararak 12 yıldız şehir unvanını aldık. 2009’dan beride bize bağlanan beldelerimizi Büyükçekmece gibi yapmak için çalışmalar sürdürdük. 2009 da vermiş olduğum sözlerin %90’nı yerine getirdik imkansızlıklar içerisin de. Şimdi 2014 yılında hayata geçireceğimiz projelerimizle daha da büyümek.' dedi.


Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.