Tarih: 25.12.2013 12:05

Bisiklet yolu büyüyor

Facebook Twitter Linked-in

 Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün’ün de desteğiyle Büyükçekmece İhtisas kulübü olarak yola devam edeceklerini belirten Kulüp Başkanı Hasan Terzi; “ İki yıl önce 22 üye ile yola çıkan kulübümüz şimdi 100 üye 600 destekçiyle yolumuza  devam ediyoruz''dedi. Kısa zamanda çok yol aldıklarını anlatan Terzi;çabalarının Büyükçekmece’nin adını  bisiklet sporuyla da duyurmak olduğunu belirtti. Terzi; “ Amacımız bisiklet sporunu sevdirmek kadar Büyükçekmece de bisiklet yarışçıları yetiştirmek. Modern bir kentte yaşıyoruz. Başkanımız gelişen çağa ayak uydurarak kentimizi güzelleştiriyor. Bisiklet yolları buna bir örnek. Çoğu ilçe de göremeyeceğimiz bir şey bu. Neden elimizde bu kadar fırsat varken değerlendirmeyelim. Kulüp olarak üstümüze düşeni yapıp gençlerimize bu sporu aşılamalıyız ”şeklinde konuştu.

 

Ufkumuzu daha da açıyor

Akgün’ün yapmış olduğu çalışmalarla bisiklet yolunun daha da büyüdüğünü söyleyen Terzi; “ Başkan Akgün’ün çalışmaları gelişim üzerinde. Kentimizin birçok yerinde bisiklet yolları çalışmaları olduğunu biliyorum. Mimarsinan sahil şeridi buna bir örnek. Bu çalışmalar bizim ufkumuzu daha da açıyor bizi kulüp olarak umutlandırıyor”

 

Birçok etkinlikte yer aldık

Büyükçekmece Belediyesinin birçok etkinliğinde yer aldıklarını sözlerine ekleyen Terzi; “ Başta dünyada adını duyurmuş Uluslararası kültür ve Sanat festivalin de Karadeniz turu yaparak adımızı duyurmamızı sağladı Başkan Akgün sonsuz teşekkürlerimizi sunuyoruz kendisine. Festivalin yanı sıra birçok resmi günlerde bize var olduğumuzu göstermek için fırsat verildi. Biz inanıyoruz ki arkamıza aldığımız bu destekle 100 olan üye sayımız 1000 olur.' dedi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —