Tarih: 01.01.0001 00:00 182

Gazileri Yolcu etti

Türkiye Muharip Gaziler Derneği’nin Büyükçekmece temsilcilerine 5 günlük Kıbrıs Gezisi armağan eden Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, yolculuk öncesinde gazilerimizi uğurladı.

Gazileri Yolcu etti
 Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, İstiklal Savaşı, Kore Savaşı ve Kıbrıs Harekatı’na katılan askerler ile bunların eş ve yetimlerinden oluşmuş kamu yararına çalışan asker kökenli bir dernek olan Türkiye Muharip Gaziler Derneği’nin Büyükçekmece temsilcilerine 5 günlük Kıbrıs Gezisi armağan etti. Sabahın erken saatlerinde Büyükçekmece Merkezi’nde buluşan gazilerimizi Akgün yolcu etti.

Eroğlu’yu ziyaret edecekler

22 kişiden oluşan gezi ekibi Büyükçekmece Belediyesi’nin servisleri ile havaalanına götürüldü. Belediye yetkililerinin eşliğinde uçağa bindirilen gaziler için yoğun bir gezi programı düzenlendi. Tatil niteliği taşıyan organizasyonda tarihi ve turistlik yerlerinin tanıtacak bir program da yapıldı. Gaziler, turistlik gezinin ardından da KKTC Cumhurbaşkanı Derviş Eroğlu ziyaret edecekler.

 


Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.