Tarih: 01.01.0001 00:00 231

Bizim hedefimiz büyük

Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün geçtiğimiz günler de TV kulesinde bayanlarla bir araya geldi.

Bizim hedefimiz büyük
 Kumburgaz, Batıköy, Akbelde ve Kamiloba bayanlarıyla bir araya gelen Başkan Akgün; “ Her hafta Çarşamba ve Perşembe günleri bayanlarımızı Tv Kulesine getirerek Büyükçekmece’nin eşsiz manzarasıyla buluşturuyoruz” dedi.

Hizmetleri sıraya dizdik…

Kumburgaz, Batıköy, Akbelde ve Kamiloba bayanlarıyla bir araya gelen Başkan Akgün yapmış olduğu konuşmada şunları ifade etti; “ Ben ve ekibim 2009’dan bu yana hizmetleri sıraya dizdik. Her yer Büyükçekmece gibi olacak dedik ve bunun için kısa zamanda çok yol aldık” şeklinde konuştu.

Başkan Akgün; “ 2009 da bizlere bağlanan beldeler de ilk olarak acil durumda olan bölgelerimizi hizmet götürdük. İlk aşama da ekibimle birlik de vermiş olduğum sözleri yerine getirdiğimize inanıyorum. Tabi bizim hedefimiz büyük. Biz her yer Büyükçekmece gibi olacak diyorsak her yeri Büyükçekmece gibi yapacağız. Bu iş kolay değil. Çünkü hizmetten yoksun kalmış beldelerimiz var. Sıfırdan başlayıp yeni bir yapılanma gerçekleştiriyoruz” diye konuştu.  

Bayanların isteklerini de dinleyen Başkan Akgün; “ Bayanlar her zaman Büyükçekmece de erkeklerden bir adım öndedir. Onların istekleri bizim için hep öncelik olmuştur” dedi.

Gökkuşağı engelli izci grubu renk kattı…

Gerçekleşen programa Büyükçekmece Belediyesi Gökkuşağı Engelli izci grubu hazırlamış oldukları özel yılbaşı gösterisiyle renk kattı.

Başkan Akgün’ün yakından ilgilendiği engeli izci grubu’nun söyledikleri şarkılarla konuklar doyasıya eğlenmediler…

 


Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.