Tarih: 01.01.0001 00:00 222

Kadıoğlu’na Avşor İkramı

Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu Bitlis İli İngöllüler Köyü Derneğinin düzenlemiş olduğu kahvaltı programına katıldı. Kahvaltıda Başkan Kadıoğlu’na Bitlis’in meşhur Avşor çorbası ikram edildi.

Kadıoğlu’na Avşor İkramı
 İngöllüler Derneğinin Esenyurt Örnek Mahallesinde bulunan dernek merkezindeki kahvaltı programına Başkan Kadıoğlu ile birlikte başkan danışmanı ve meclis üyesi Serkan Kara ve dernek yöneticileri de katıldı.

İngöllüler Başkanı ağırladı…

İngöllüler Dernek Başkanı Faik Kurt ve yönetici Cesim Kurt, derneğin 2008 yılında kurularak Esenyurt ’ta faaliyetlerini yürüttüklerini ifade ettiler. Başkan Kadıoğlu ile bir araya gelen Bitlis İngöllüler, Bitlis ilinin tarihi ve kültürel dokusunu tanıtmak, anlatmak ve başkanı ağırlamak için böyle bir kahvaltı tertiplediklerini söylediler.İngöllüler kahvaltısında Başkan Kadıoğlu için Bitlis’in geleneksel yemeklerinden olan meşhur,Avşor çorbası ikramı yapıldı.

Kadıoğlu, “Birlik ve kardeşlik için kenetlenmeliyiz”

Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu, İngöllüler derneğinde Bitlisli vatandaşlar ile bir araya geldiği için sıcak karşılama ve ikramlardan memnun olduğunu söyledi. Kadıoğlu, “ Bu coğrafya üzerinde yaşayan her bir insanımız aynı köklerden geldiğini unutmamalıyız. Çünkü bizi yaratan aynı Allah’a inanıyoruz. Ülkemiz ve milletimiz üzerinde geçmişte yapılan oyunlar gibi nifak sokmalara müsaade etmemeliyiz. Eğer bunlara müsaade edersek yanı başımızdaki, yakınımızdaki kardeşlerimiz gibi kargaşa ve savaş ortamından kaçınmak bizim için zor olur. Birlik, beraberlik ve kardeşliğimiz için her zamankinden daha fazla kenetlenmeliyiz. Çocuklarımıza, gençlerimize barış içinde huzurlu bir ülke oluşturmaya yönelik birlik içinde olmalıyız” dedi.

Başkan Kadıoğlu, İngöllülereEsenyurt’ta yapılan, devam eden ve yeni yapılacak olan hizmet projeleri hakkında bilgiler verdi.

 


Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.