Tarih: 01.01.0001 00:00 258

Projelerini Vali Mutlu'ya Tanıttılar

Beylikdüzü Belediyesi Gençlik Meclisi Başkanı Ercan Albeniz ve ekibi, İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu’yu makamında ziyaret etti.

Projelerini Vali Mutlu
 Beylikdüzü'nün ve gençliğin gündem maddesi olduğu görüşmede Meclis Başkanı Ercan Albeniz kurulduğu günden bu güne gerçekleştirilen faaliyetleri anlattı. İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu' nun dikkatle dinlediği ziyarette Beylikdüzü'nün hızla büyüyen ve gelişen bir kent olduğu vurgulanırken, gençliğe dair projeler hakkında istişareler yapıldı. Vali Mutlu' nun tecrübe ve fikirleri Gençlik Meclisi üyeleri tarafından dikkatle dinlendi. Meclis üyeleriyle tek tek ilgilenen Mutlu; Gençlik Meclisi'nin ziyaretinden çok memnun kaldığını, üstlendikleri sorumluluktan dolayı onları takdir ettiklerini belirterek, başarılarının devamını diledi.

Ziyaretin ardından, Gençlik Meclisi Başkanı Ercan Albeniz önderliğinde, İstanbul Ajansı Radyosu canlı yayınına konuk olan meclis üyeleri, hazırlamış oldukları proje ve faaliyetlerle ilgili dinleyenleri bilgilendirdi. 

 

 

 

 


Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.