Tarih: 01.01.0001 00:00 214

Müteahhitlere İş Güvenliği

ESİNDER(Esenler İnşaat Müteahhitleri Derneği) Esenlerdeki Müteahhitlere İş Güvenliği Kanunu hakkında bilgilendirmek adına bir seminer düzenledi.

Müteahhitlere İş Güvenliği
 Ocak 2014 tarihi itibariyle   yasalaşan 6331 Sayılı İş Sağlığı ve Güvenliği Kanunu hakkında, ESİNDER tarafından  Esenlerdeki müteahhitlere seminer düzenlendi. ESİNDER Konferans salonunda düzenlenen seminere çok sayıda Esenlerlimüteahhit katıldı. Programda konuşan ESİNDER Başkanı Özkan Ercan, derneğin yapmış olduğu faaliyetler hakkında kısaca bilgi verdi ve 6331 Sayılı İş Sağlığı ve Güvenliği Kanununun önemini vurgulayan bir konuşma yaptı. Başkan Ercan  'Avrupa Birliği normlarına uyma adına önemli bir adım atıldı ve iş sağlığı ve güvenliği yasası çıktı. Bizler Esenlerin müteahhitlerini bir araya getirerek yeni kanun ile ilgili bilgilendirmek istedik. Bildiğiniz üzere kentsel dönüşümde Esenler örnek  ve lider bir ilçe. Esenler’in  çehresini değiştiren siz değerli müteahhit arkadaşlarıma katılımlarınızdan dolayı çok teşekkür ediyorum” dedi. 

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.