Tarih: 10.01.2014 17:20

Makamını Kültür Merkezi' ne Taşıdı

Facebook Twitter Linked-in

 Beylikdüzü Belediye Başkanı Yusuf Uzun, görüşmelerde ilk olarak yeni kurulan Beylikdüzü Musiki Derneği Başkanı Oğuzhan Bolbol ve yönetim kurulu üyelerini kabul etti. Musiki Derneği'nin çalışmalarını yapması için Kültür Merkezi'nin  salonlarını kullanmalarını istedi. Kore Gazisi 85 yaşındaki İsa Süvari ile de görüşen Başkan Uzun, Gazi’nin elini öperek, ‘Sizler bizim başımızın tacısınız. Lütfen dualarınızı eksik etmeyin’ diye konuştu. İHH yetkilileriyle de görüşen Başkan Uzun, derneğin yardım yaptığı bölgelere yönelik çıkardıkları kitapları alarak, Beylikdüzü Merkez Kütüphanesi' ne koyacaklarını ifade etti. Beylikdüzü Apartman Görevlileri Derneği yöneticileri ve çok sayıda vatandaşla görüşen Başkan Uzun, taleplerin imkanlar ölçüsünde yerine getirileceğini ifade etti. Vatandaşlar da kabulden duydukları memnuniyeti ifade ederek, Başkan Uzun’a teşekkür ettiler.

 

“BİRLİK VE BERABERLİĞİMİZ BOZULMASIN”

 

Vatandaşlarla yaptığı görüşmeler sonrası Başkan Uzun, AK Parti Beylikdüzü İlçe Başkanlığı’ndaki

Barış 2 ve Barış 3 mahalle yönetimlerinin düzenlediği toplantıya katıldı. Başkan Uzun toplantıda, ‘Birileri dolu bardağın boş kısmına bakıyor, dolu kısmını görmek istemiyor olabilir, ancak biz Beylikdüzü’nde başarılı çalışmalar yaptık. Beylikdüzü’nde anlatacağımız çok çalışma var; anlatamayacağımız hiçbir şeyimiz yok. Birlik beraberliğimizi bozmadan çalışmalarımıza devam edeceğiz’ diye konuştu.

Başkan Uzun, toplantı sonrası Ressam Tülin Tatlısu'nun fuaye alanındaki 'Tanışma' adlı sergisini de gezdi ve yetkililerden sergi hakkında bilgi aldı.

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —