Tarih: 01.01.0001 00:00 803

Kardeş Okula Büyük Destek

Kardeş okul olarak seçtikleri Çantaköy 80.yıl Cumhuriyet İlkokulu’na kitap, bilgisayar ve fotokopi makinesi yardımında bulunan AREL öğrencileri, minik arkadaşlarının Fen Laboratuvarlarını yenilemek içinde yeniden çalışmalara başladı

Kardeş Okula Büyük Destek
 Sosyal sorumluluk bilinciyle yetişen AREL Koleji lise öğrencileri minik arkadaşlarının ihtiyaçlarını belirlemek üzere kardeş okul olarak belirledikleri Çantaköy 80.yıl Cumhuriyet İlkokulu’na ziyarette bulundular. Okulda incelemelerini tamamlayan öğrenciler ilk olarak kitap toplama kampanyası başlattılar.Daha sonra kendi elleriyle yaptıkları sanat çalışmalarını ve yiyecekleri sattıkları kermestenve okulumuzda düzenlenen şiir yarışmasında basılan şiir kitabının satışından elde ettikleri gelirlerle de diğer eksikleri tamamladılar.Ortaokul öğrencileriyle birlikte yapılan ikinci ziyarette minik kardeşlerine topladıkları kitaplarla birlikte 5 adet bilgisayar ve bir fotokopi makinesi hediye ettiler. Şubat ayında AREL Koleji’ni ziyaret edecek olan öğrenciler okulda düzenlenen teknoloji bilgi yarışmasını izleyecek, sözcük etkinliğine ve yazar Nur İçözü’yle düzenlenen söyleşiye katılacaklar.

Kardeş okuldaki arkadaşlarını her anlamda desteklemeye devam edecek olan AREL öğrencileri şimdi de Çantaköy Cumhuriyet İlkokulu’nun Fen Laboratuvarını yenileme çalışmalarına başladılar.


Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.