Tarih: 13.01.2014 17:22

Eşit Yönetim Olacağız

Facebook Twitter Linked-in

 İlk olarak Gürpınar Dayanışma Evi’nde vatandaşlarla buluşan Ekrem İmamoğlu, daha sonra Dereağzı Mahallesi’nde ziyaretlerde bulundu. Ardından öğle yemeğini din görevlileriyle bir arada geçiren İmamoğlu, daha sonra Yakuplu’da hizmete giren Yakalı EkmekFırını’nın açılışını yaptı.

 Açılış kurdelesini İmamoğlu kesti

 Açılış öncesi işletme sahibi Ömer Çakır ve beraberindekilere hayırlı olsun dileklerini ileten İmamoğlu, açılış kurdelesini hep birlikte kesti.Ardından işletmeyi gezerek çalışanlardan bilgiler alan İmamoğlu, işletme sahibine Yakuplu’ya kazandırdığı hizmetten ötürü teşekkür etti. İmamoğlu, kendisiyle tanışmak isteyen mahalle sakinleriyle de sohbet etti.

 “Herkese eşit bir yönetim olacağız”

 Programına Beylikdüzü Ordulular Derneği Başkanı Erol Tıraşoğlu ve yönetimini ziyaret ederek devam eden İmamoğlu, burada dernek üyeleriyle yaklaşan yerel seçimleri değerlendirdi. Yerel yönetimin herkese eşit mesafede yaklaşan bir yönetim olması gerektiğini vurgulayan İmamoğlu, “Biz bunu yaşatacağız. Kimseninşüphesi olmasın” dedi.

 “Derhal ağaçlandırma yapılmalı”

 Beylikdüzü’nün son on yılını kayıp yıllar olarak değerlendiren İmamoğlu, ilçede yeteri kadar ağaçlandırma yapılmamasını eleştirdi, Beylikdüzü’nün derhal ağaçlandırılması gerektiğini ifade etti. İmamoğlu, ziyaret programını CHP Beylikdüzü İlçe Başkanlığı’nda vatandaşlarla buluşarak sona erdirdi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —