Tarih: 13.01.2014 17:36

Yaşlı Çiftin Misafiri Oldu

Facebook Twitter Linked-in

 İlçede işletmeler, okullar, dernekler, kamu kurumlarından, özel hastaneleri ziyaretler gerçekleştiren Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu bu defa yaşlı çiftin misafiri oldu. Esenyurt’ ta yaşamlarını sürdüren Malatyalı Mustafa Özhan ve Vahide Özhan çifti ile sohbet ederek sıkıntılarını dinleyen Başkan Kadıoğlu yaşlı çiftin isteklerini not etti.


Mustafa amca birlikteliğin verdiği mutluluktan bahsetti
Mustafa amca Esenyurt’ ta yaşanan değişimin güzelliklerine değindiği sözlerinde; “Sizler benim çocuklarım sayılırsınız. 30 senedir bu ilçede oturuyorum. Buraya verdiğiniz emekler ile kattığınız değerden dolayı hepinizden Allah razı olsun. Sizlerle huzurluyuz, bu huzurumuz birlik ve beraberliğimiz daim olmasını diliyorum” dedi.

Kadıoğlu ‘Eğer siz iyi olursanız biz iyi oluruz’
Başkan Kadıoğlu,“ Eğer siz iyi olursanız biz iyi oluruz, huzurlu olursanız, huzurlu oluruz. Buraya bir anneyi ve bir babayı ziyarete geldik. Siz bizim anne ve babamız yerindesiniz. Durumunuzu sağlık ve sıhhatinizi sormak vazifemizdir” dedi. Başkan Kadıoğlu, Esenyurt’ ta yaşayan herkesi ailesi gibi görerek ziyaret ettiğini ve insanların birbirlerinden haberdar olması gerektiğini söyledi..




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —