Tarih: 01.01.0001 00:00 498

Koçak Hipermarket Açıldı

Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu, İstiklal Mahallesinde hizmete başlayan Koçak Hipermarketin 1’inci şubesinin açılışını gerçekleştirdi.

Koçak Hipermarket Açıldı

İstiklal mahallesinde 500 m² alanda ve 15 personelle hizmet verecek olan Koçak Hipermarketleri yönetim kurulu başkanı Seyfettin Bayram, hızla gelişen ve modernleşen bir ilçeye bu mekânı kazandırdığı için mutlu olduğunu belirtti.

Kadıoğlu “Her şey hak için, her şey halk için”

Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu, “Bugün bir iş ve istihdam kapısını daha açıyoruz. 10 yılı doldurmuş olduğumuz Esenyurt’ta 8200 üzerinde işyeri ve 900 civarında fabrika ruhsatı verdiğimiz için mutluluk duyuyoruz ”dedi. Sözlerine devam eden Başkan Kadıoğlu, “ Helal ve bol kazançlar diliyorum. Vatandaşımıza kaliteli ve ucuz ürünler satın. Bizim halkımız her şeyin en iyisine, en güzeline layıktır. Yaklaşan yerel seçimler nedeniyle birileri 2-3 ay zamanınız kaldı diyor, ama biz 5 yıl daha burada olacağımızı ve vatandaşımıza hizmet edeceğimizi bilsinler ”dedi.

Koçak Hipermarketleri açılış töreni kurdele kesimi ardından, açılışa katılan konuklara ikramlar yapılmasıyla sona erdi.



Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.