Tarih: 01.01.0001 00:00 404

İzsiz, Hizmette sınır tanımıyor

Beylikdüzü Gönüllüleri Vakfı Başkanı Seyithan İZSİZ ve Vakıf yetkilileri İlçede bulunan ihtiyaç sahibi engellilere verdikleri destek dolayısıyla Beylikdüzü kaymakamlığınca Hüsnü Ayık Bakım evinde düzenlenen etkinlik ile plaketle

İzsiz, Hizmette sınır tanımıyor
  “Hizmet etmek kutsal görevdir”

Delta şirketler grubu yönetim kurulu ve Beylikdüzü Gönüllüleri Vakıf başkanı Seyithan İzsiz, ‘İlçemizde faaliyet gösteren Omurilik Felçlileri Derneği Hüsnü Ayık Merkezinde kalan 20 engelli vatandaşımız ve 20 kişilik personel çok önemli bir hizmet alımı ve verimi yapmaktadır. Hizmet alan bu engelli kardeşlerimiz bir dernek çatısı altında bizlere yani Beylikdüzü, Kamu, hayır kişi ve kurumlarına emanet edilmiştir. Zira bu kurum devlet kurumu olmayıp bir dernek organizasyonudur. Derneğin genel merkezi İstanbul da olup, söz konusu bu bakım merkezinin Türkiye’de başka örneği yoktur. Diğer bir deyiş ile derneğin kısıtlı imkanları buradaki engelli kardeşlerimizin bakımına yetmemektedir. Özellikle çalışanlarla birlikte toplam 40 kişilik öğle ve akşam yemekleri hazır yemek olarak satın alınmaktadır” dedi.

 “Basın ile birlikte çalışmalarımızı duyuruyoruz”

“Kaymakamlığımız bu konuyu hayırlı bir görev addederek yardımcı olmaya çalışmaktadır. Bunun için İstanbul’dan birçok hayırsever aileye mensup hanımefendi kardeşlerimiz ile birlikte bu derneğimizi ziyaret ederek onlara görsel bilgi aktarımı yaparak, değerli maddi ve manevi desteklerini almaya çalıştık. Basınımız ile birlikte değerli işadamlarımızdan-hayırseverlerimizden bu kuruma yardımlarınızı beklemekteyiz” dedi.

 “Vakıf’tan herkes faydalanacak”

Vakıf Kuruluş Süreci Ve çalışmaları Hakkında Bilgi Veren İZSİZ; “şirket bünyemizde Gerçekleştirdiğimiz Bir çok Hayır, Yardım, Burs ve eğitim Faaliyetlerini Daha kurumsal Bir yol Olan Vakfımız Aracılığı ile sürdüreceğiz, Öğrencilere Yönelik Milli Eğitim İle Beraber çalışacağımız Projeler Beylikdüzümüze Çok faydalı olacaktır. Aynı Zamanda Vakfımızın  Kadın Kolları Ve Gençlik Kolları aracılığı ile Beylikdüzü’müzün Tüm kesimlerini Beylikdüzü Gönüllüleri Vakfından  Faylandıracağını belirtmek isterim” dedi.

Beylikdüzü Haber Merkezi


Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.