Tarih: 01.01.0001 00:00 625

Neşet Çevik Başakşehir'e Aday

Belediye Başkan Adaylığı açıklandığı günden itibaren çalışmalara hızlı başlayan ve kısa zamanda Başakşehir’de büyük teveccüh kazanan Saadet Partisi Başakşehir Belediye Başkan Adayı Neşet ÇEVİK çalışmalarına protokol ziya

 Neşet Çevik Başakşehir
 Neşet ÇEVİK ve İlçe Başkanı Yusuf Güşen beraberindeki heyet ile Başakşehir Kaymakamı Fatih KOCABAŞ,  Başakşehir Milli Eğitim Müdürü İsmail Baltacı, Başakşehir Emniyet Müdürü Murat Başıbüyük,  İlçe Nüfus ve Vatandaşlık Müdürü Orhan Kaya, İlçe Halk Eğitim Merkezi Müdürü Faruk Umut, ilçe SGK Müdürü Umut Topçu, Başakşehir Devlet Hastanesi Başhekimi Nurettin Balta, Güvercintepe Mahalle Muhtarı İbrahim Dinç, Başak Mahalle Muhtarı Ömer Özkan ve Kayabaşı Mahalle Muhtarı Doğan Azat'a makamlarında ziyarette bulundular.


Ziyaretlerde Başakşehir ilçesinin önemi, ilçenin sorunları ve Başakşehir’i elele çok daha güzel noktalara taşımak için çözüm yolları üzerinde karşılıklı görüş alışverişinde de bulunuldu.



 


Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.