Tarih: 01.01.0001 00:00 330

Yeşil Vadi Göz Dolduruyor

Beylikdüzü'nün çehresini değiştirecek ve ilçeye büyük bir botanik bahçesi kazandıracak olan Yeşil Vadi doğal kaya uygulaması ile de öne çıkıyor.

Yeşil Vadi  Göz Dolduruyor
 Beylikdüzü halkının yılın her mevsiminde ilgi duyacağı ve uğramaktan büyük keyif alacağı, Yeşil Vadi (Şehir Parkı) doğal kaya uygulamalarıyla farklı bir görünüme bürünüyor. Beylikdüzü Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından yürütülen çalışmalar kapsamında Çatalca ve Gölcük’ten gelen kayaların yanı sıra, son olarak, doğal bir ortam oluşturmak için Yeşil Vadi Botanik Bahçesi’ne Kırklareli ve Üsküp’ten gelen 16 ve 18 tonluk doğal kayalar yerleştirildi.

 Ayrıca bölge iklimine uyum sağlayan 170 farklı ağaç türü dikimi çerçevesinde Yeşil Vadi' ye bin 700’e yakın ağaç, çim, süs bitkileri, mevsimlik çiçekler ile 707 çeşit farklı bitki türü dikimine de devam ediliyor.

Beylikdüzü Belediye Başkanı Yusuf Uzun, yakın zamanda çalışmaları sona erecek Yeşil Vadi 1. Etabı ile ilgili, 'Beylikdüzü'nün yeni yüzü olacak projelerimizi tamamlamak için süratle çalışıyoruz' dedi.


Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.