Tarih: 01.01.0001 00:00 204

El Emeği Göz Nuru, Gelire Dönüşüyor

Beylikdüzü Belediyesi’nin öncülüğünde el sanatlarının farklı dallarında eğitim alan bayanlar, aynı zamanda eserlerini satma imkanı yakalayarak, ev bütçelerine katkıda bulunuyorlar.

El Emeği Göz Nuru, Gelire Dönüşüyor
 Beylikdüzü Belediyesi Aktif Kadın Girişimciliği Projesi kapsamında eğitim alan kursiyerler tarafından yapılan el emeği göz nuru çalışmalar, Beylikdüzü Kültür Merkezi’nde görücülerini bekliyor. Ev hanımlarından oluşan kursiyerleri ziyaret eden ve eserleri tek tek inceleyen Beylikdüzü Belediye Başkan Yardımcısı Av. Ercan Ay, Kursiyer arasında ressam olan Mübeccel İmamoğlu'ndan eserlerle ilgili bilgi aldı. Başkan Yardımcısı Av. Ay, “Bu çalışmaların hepsi takdire şayan eserler. Hepinizi başarınızdan dolayı tebrik ediyorum. Beylikdüzü Belediye Başkanı Yusuf Uzun’un da sizlere selamlarını iletiyorum” diye konuştu.

El sanatları hocası ve aynı zamanda ressam olan Mübeccel İmamoğlu ise Başkan Uzun’a desteklerinden ötürü teşekkür etti. Sergide deniz kabuğundan, kurdaleye, simden boncuğa, çiçekten boyaya, yastıktan muma kadar el emeği, göz nuru birçok çalışma bulunuyor.


Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.