Tarih: 01.01.0001 00:00 192

“Esas olan doğruyu bulmaktır”

Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, “Tepecik için el ele verip çalışmalarımızı sürdürmeliyiz.” dedi.

“Esas olan doğruyu bulmaktır”
 Büyükçekmece Marmara Restoran’da, Tepecikli gönüllü hanımlarla bir araya gelen Başkan Akgün, yapımında son aşamaya gelinen Nejat Uygur Eğitim ve Kültür Merkezi’ni Tepecik hanımlarına emanet ettiğini söyledi.

Nejat Uygur Eğitim ve Kültür Merkezi’nde, 10 bin çocuğa güçlendirilmiş müfredat eğitimi vermeyi hedeflediklerini belirten Başkan Akgün, “Çocuklarımız burada almış oldukları eğitimle okul derslerine katkı sağlayacak. Tamamen ücretsiz olacak olan kurslarımızda amacımız, geleceğimiz olan çocuklarımızın ufkunu açmak, eğitimlerine katkı sağlamaktır.” dedi.

Bayanlar İçin Büyük Fırsat

Tepecikli hanımlar için daha önce herhangi bir yatırım yapılmadığını söyleyen Başkan Akgün, “Tepecik kendi haline bırakılmış bir beldeydi. Daha önce kültürel ve sosyal olarak hiçbir çalışma yapılmayan beldemizde ilklere imza atıyoruz. Başta Tepecikli hanımlarımız olmak üzere 7’den 70’e herkesin hayatına renk katacak olan kültür merkezimizde vatandaşlarımız zamanını en iyi şekilde değerlendirebilecek.” dedi.


Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.