Tarih: 01.02.2014 20:12

UZUN-İNCE BİR YOLDA..!

Facebook Twitter Linked-in

 İstanbul milletvekilleri Gülay Dalyan, Feyzullah Kıyıklık ve Nurettin Nebati ve ilçe başkanının zamanında katılım gösterdiği programa, AK Parti’den Beylikdüzü’ne yeniden aday gösterilen belediye başkanı Yusuf Uzun son gelen isim oldu.

Alkış ve sloganlar eşliğinde partililerini selamlayan Yusuf Uzun, konuşmasında önemli mesajlar verirken, kalfalık ve ustalık döneminde de Beylikdüzü’ne güzel hizmetler sunmak için çalışacaklarını ifade etti. Uzun, “İşte dünya lideri Başbakanımızın, bu ülke için nasıl çalıştığını herkes görüyor, İşte İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanımız Kadir Topbaş’ın nasıl çalıştığını, nasıl projeler ürettiğini herkes görüyor. Allah onlardan razı olsun. Biz de sizlerle birlikte Beylikdüzü’nde gerçekten güzel çalışmalar yaptık; 31 kişilik mecliste 11 kişi olmamıza rağmen çok güzel çalışmalar gerçekleştirdik. Metrobüsü getirdik, metro yolda. Devlet hastanesinin temeli atılması için çalışmalara başlandı. İçerisinde olimpik yüzme havuzu olan spor kompleksi bitmek üzere, sahilde 160 bin m2 alan içerisinde sahil düzenlemesi yaptık. 200 km yeni yol yaptık; bu bir ilçe belediyesi için çok büyük bir rakam. 90 park yaptık. Dünyanın en modern su ürünleri parkı yapılıyor. 13 okul yaptık. Bunlar hizmetlerimizden bazı satır başları. Bitmedi, o 641 projeyi rakam vererek tek tek açıklamaya devam edeceğiz” diye konuştu. Uzun, ayrıca “Ama bitmedi! Bu bizim çıraklık dönemimizdi yine sizlerle birlikte kalfalık ve ustalık dönemimizde de Beylikdüzü’ne güzel hizmetler yapmaya devam edeceğiz” dedi.

AK Parti Beylikdüzü İlçe Başkanı Nevzat Demiröz de, sandık sorumlarının teşkilatın kaleleri olduğunu dile getirerek, oldukça kutsal bir görev üstlendiklerini ifade etti. Başbakan Erdoğan’ın AK Parti teşkilatına emanet ettiği Yusuf Uzun ile birlikte yol yürüyerek, onu yeniden belediye başkanı seçmek ve partisinin bayrağını da yeniden Beylikdüzü’ne dikmek için var güçleriyle çalışacaklarını ifade etti.

Programda dikkat çeken nokta ise, partililerin programa katılmayışı ve salonda sandalyelerin boş kalması oldu.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —