Tarih: 01.01.0001 00:00 216

UZUN’A BÜYÜK DESTEK

Beylikdüzü Sevgi ve Dayanışma Derneği’nin genel kuruluna katılan ve yoğun ilgiyle karşılaşan Beylikdüzü Belediye Başkanı Yusuf Uzun, daha sonra da belediye birim müdürleri ile istişare toplantısı gerçekleştirdi.

UZUN’A BÜYÜK DESTEK
 Beylikdüzü Belediye Başkanı Yusuf Uzun, Belediye Kültür Merkezi’nde Beylikdüzü Sevgi ve Dayanışma Derneği’nin seçimli genel kurul toplantısına katıldı. Geçtiğimiz günlerde yeniden AK Parti Beylikdüzü Belediye Başkan Adayı olarak açıklanan Başkan Uzun, salonda dernek üyeleri tarafından büyük destekle karşılandı. Dernek başkanlığına yeniden seçilen Dilek Kazan, Beylikdüzü’nde gerçekleştirdikleri faaliyetlerle birçok aileye sosyalleşme imkânı verdiklerini, bu projelere hız kesmeden devam edeceklerini söyledi. Beylikdüzü’nde sivil toplum kuruluşlarının çalışmalarının hissedilir şekilde yürütüldüğünü belirten Başkan Uzun, STK’ları ile her zaman koordinasyon halinde çalışmaya devam edeceklerini ve gerçekleştirilecek projelere destek olacaklarını belirtti. Başkan Uzun’a büyük destek veren dernek üyeleri, yeni dönemde de Beylikdüzü’nde çalışmalarda beraber olmak istediklerini ifade etti.

 

“Fikir Alışverişinde Bulunacağız...”

 

Başkan Yusuf Uzun, belediyenin birim müdürleri ve masa sorumluları ile bir araya geldi. Belediye Başkan Yardımcıları İsmail Yalçın ve Ali Gençbay’ın da katıldıkları toplantıda yeni dönem hazırlıklarına şimdiden başladıklarını belirten Başkan Uzun, çalışanlarla fikir alışverişinde bulunacaklarını da dile getirdi.

 

 

 


Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.