Tarih: 08.02.2014 10:27

Kent Konseyi Timur Akçiçek Başkanlığında Toplandı

Facebook Twitter Linked-in

 Toplantıda ayrıca MHP’nin Seçim İrtibat bürosu açılışında yaşanan olaylara yönelik olarak taziye ve geçmiş olsun dileklerin dile getirildi.

Yaklaşan yerel seçimleri de gündemine alan ve bu süreçte aktif rol almak isteyen Esenyurt Kent Konseyi, ilçede bulunan siyasi partileri ziyaret ederek, fikir alış verişinde bulunacak.

Siyasi partiler ziyaret edilecek

Esenyurt Kent Konseyi, Başkanvekili Timur Akçicek’in başkanlığında toplanarak, 2014 bütçesini görüştü. Kent Konseyi Üyeleri bütçe hakkında görüşlerini belirterek ortak karar aldılar. Yaklaşan 2014 yerel seçimlerinde aktif rol almak isteyen kent konseyi İlçe de bulunan siyasi partileri de gezerek, fikir alış verişinde bulunacaklarını, talep edildiği takdirde de siyasi partilerin seçim çalışmalarına yardımcı olunacağı kararı aldı. 

MHP’ye geçmiş olsun ziyareti

Kent Konseyi üyeleri toplantının devamında MHP seçim irtibat bürosu açılışında silahlı saldırı sonucu hayatını kaybeden ve yaralananlar için taziyelerini ve geçmiş olsun dileklerini dile getirdiler. Kent Konseyi üyeleri toplantı sonrasında ise Esenyurt MHP İlçe Binasına giderek, MHP Esenyurt Belediye Başkan Adayı Halit Özer’e taziye dileklerini ilettiler. Kent Konseyi Başkan vekili Timur Akçicek, yaşanan olaydan dolayı çok üzgün olduklarını, bu kötü olayın Esenyurt’un da imajını zedelediğini, böyle bir olayın bir daha yaşanmamasını temenni etti.

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —