Tarih: 10.02.2014 11:06

KAZANMADIĞIMIZ KALP KALMAYACAK

Facebook Twitter Linked-in

 Yerel Seçimlere az bir zaman kala her gününü bir mahalleye ayırarak mahalle sakinleriyle buluşan CHP Beylikdüzü Belediye Başkan Adayı Ekrem İmamoğlu, Adnan Kahveci Mahallesi’ndeydi.

Programına, sabahın erken saatlerinde Hz.Ömer Camii’nde vatandaşlarla bir araya gelerek başlayan Ekrem İmamoğlu, daha sonra Yeşilkent Taksi Durağı’nı ziyaret ederek taksici esnafının sorunlarını dinledi. Mahallede esnaf ziyaretleri de gerçekleştirerek esnafla ilgili projeleri hakkında bilgiler veren İmamoğlu, CHP iktidarıyla Beylikdüzü’nde artık esnafın sorunlarının çözüme kavuşacağınınmesajını verdi.

 

“Beylikdüzü’nde büyük bir aile olacağız”

Beylikdüzü’nde, toplumun en fazla ihtiyaç duyduğu sevgi, barış ve huzur kavramlarını her zaman en üstte tutan bir yönetim olacaklarını vurgulayan İmamoğlu, CHP olarak bugüne kadar Beylikdüzü’nde çalışmalarını bir aile kavramıyla sürdürdüklerini belirtti,  bundan sonraki hedeflerinin bu kavramı Beylikdüzü halkına yayarak büyük bir aile olmak olduğunu söyledi.

 “Beylikdüzü’nde hayatı değerli kılacağız”

 Yerel yönetimin vatandaşın her sorununa çözüm üretmesinin öncelikli vazifesi olduğunu kaydeden İmamoğlu, “Beylikdüzü’yleilgilli her sorunu çözmek bizim işimiz. Bizim işimiz değil, demeyeceğiz. Biz, Beylikdüzü’nde kente kalite katan, hayatı değerli kılan, toplumun her katmanını buluşturabilen bir yönetim olacağız” vurgusunu yaptı. Ekrem İmamoğlu, Adnan Kahveci Mahalesi programını bir dizi ev ziyaretinde bulunarak tamamladı.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —