Tarih: 01.01.0001 00:00 279

HANIMLAR İÇİN EĞLENCE DÜZENLEDİ

Mehterçeşme ve Yeşilkentli hanımlar için Esenyurt Belediyesi eğlence programı düzenledi.

HANIMLAR İÇİN EĞLENCE DÜZENLEDİ
 Esenyurt Belediyesi tarafındanNikâh SarayındaYeşilkent ve Mehterçeşmeli hanımlar için eğlence programı düzenlendi. Hanımların eğlence programına Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu ve eşi Rabia Kadıoğlu ’da katıldı.

Başkan Kadıoğlu, “ 10 yıl hizmet ettik, daha yapacak çok işimiz var”

Programda söz alarak konuşma yapan Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu, “10 yıl önce buradan giden insanlar bugün buraya geldiğinde,Esenyurt’u gördüğünde şaşırıyorlar” dedi. 10 yılda ilçede çok sayıda hizmet yaptıklarını dile getiren Başkan Kadıoğlu, “5 yıl daha sizlerle birlikte yapacağımız daha çok projemiz var. Ayrıca yapmakta olduğumuz projeleri tamamlayacağız. Çalışan annelerimiz için Esenyurt genelinde kreşler yapacağız. Her yıl 70 bin insan Esenyurt’a geliyor. Bu göçler sonucunda oluşan ulaşım sorunlarının birçoğunu çözdük ve eksik kalan ulaşım sıkıntılarını da kısa bir zaman dilimindegidereceğiz. Büyükşehir Belediyesi ile yaptığımız çalışmalar neticesinde ilçemize yakındametro gelecek. Biz kolayı değil zoru seçiyoruz. Unutmayın ki bu ülkenin mimarları kadınlardır. Sizler huzurlu ve rahat yaşayın diye sosyal alanlar, parklar, spor salonları vb. hizmetler yapıyoruz ve yapmaya devam edeceğiz. Biz insanlarımız arasındadil, din,ırk, mezhep ayırımı yapmadan yaşasın istiyoruz. Bunun için durmayacağız ve çalışmalarımıza kaldığımız yerden devam edeceğiz” dedi.

Program Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu’nun konuşmasından sonra Esenyurt ’ta yetişen Türk Halk Müziği sanatçısı Hakan Çiçek’in konseriyle devam etti.


Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.