BEYLİKDÜZÜ GAZETESİ 19.02.2014 18:26:00 364 0

Kıyıklık’tan Birlik Mesajı

AK Parti İstanbul Milletvekili Feyzullah Kıyıklık, AK Parti Beylikdüzü Belediye Başkan aday adaylarına, partisinden yeniden aday gösterilen Beylikdüzü Belediye Başkanı Yusuf Uzun’a tam destek olmalarını istedi.

Kıyıklık’tan Birlik Mesajı

Beylikdüzü Kültür Merkezi VİP Salon’daki toplantıya, AK Parti İstanbul Milletvekili Feyzullah Kıyıklık’ın yanı sıra Beylikdüzü Belediye Başkanı ve Başkan Adayı Yusuf Uzun, AK Parti Beylikdüzü İlçe Başkanı Nevzat Demiröz, AK Parti Belediye Başkan aday adaylarından eski Gürpınar Belediye Başkanı Velittin Küçük, Şükrü Köse, Ömer Meşe, Onur Yalçınkaya, Mehmet Üzer, Mehmet Karaman, Hasan Ayhan Bilgiç, Akay Emin ve Dr. Ahmet Atilla Yılmaz katıldı. Toplantıda Milletvekili Kıyıklık, 30 Mart’ta yapılacak yerel seçimlerin bir yerel seçimden ziyade, vesayet sistemine hizmet edenler ile büyük Türkiye’yi oluşturmak isteyen kadrolar arasındaki bir seçim olduğunu söyledi. Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın kendi sağlığını bile riske ederek, ülkenin geleceği için büyük bir mücadele verdiğini belirten Kıyıklık, böyle bir seçim ortamında AK Partililik bilincini içine sindirmiş herkesin; gerek Başbakan’a, gerekse onun görevlendirdiği belediye başkan adaylarına destek olması, onur vermesi gerektiğini ifade etti.

 

AK Parti Hızlı Bir Tren Gibi 

Başbakan Erdoğan’ın Beylikdüzü’nde Belediye Başkanı olan Yusuf Uzun’u yeniden aday gösterdiğini dile getiren Kıyıklık, belediye başkan aday adayı olan diğer isimlerin de çok değerli isimler olduğunun altını çizdi. Gerçek partili olmanın, bu günlerde belli olacağına dikkat çeken Kıyıklık, “Şimdi bize düşen, 30 Mart’taki seçimlerde hem Başbakanımıza hem de Beylikdüzü için aday gösterilen Yusuf Uzun’a destek olmaktır. Birlikte AK Parti’nin bayrağını yeniden Beylikdüzü’ne dikmektir. AK Partililik, birlikte kol kola yol yürümektir” diye konuştu. Kıyıklık, “AK Parti’yi bir hızlı tren gibi düşünün, bu tren durakta fazla beklemiyor, inen için binmesi çok zor. Çünkü çok çabuk harekete geçiyor ve hızla hedefine doğru ilerliyor” dedi.

 

Vicdanım Çok Rahat 

Beylikdüzü Belediye Başkanı Yusuf Uzun da konuşmasında Beylikdüzü’nde yapılan hizmetleri anlattı. Birçok hizmet gerçekleştirdiklerini ancak Beylikdüzü’nün geleceğine ipotek koyulacak hiçbir çalışmanın içerisinde olmadıklarını dile getiren Başkan Uzun, bu konuda vicdanının da çok rahat olduğunu ifade etti. Yapılan tüm hizmetleri Beylikdüzü halkıyla birlikte yaptıklarını anlatan Başkan Uzun, herkese teşekkür etti. Hayata geçirilen projelerin birçok muhalif partililerce de takdir gördüğünü dile getiren Uzun, hizmetleri yaparken ilçenin genelinde yaşayan vatandaşların tümüne hitap etmesine gayret gösterdiklerini belirtti. Başkan Uzun, 30 Mart’taki seçimlerin adayların seçimi olmaktan çıktığını, Türkiye’nin geleceği için yapılan seçimler olduğunu, partili olan ve Türkiye’nin geleceğine sahip çıkmak isteyenlerin seçimi olduğunu kaydetti. Başkan Uzun, Beylikdüzü’nde de yarım kalan projelerin devamı ve yeni projelerin yapılması için hizmet etmek istediklerini, bu yolda aday adayı arkadaşları, partililer ve vatandaşlarla birlikte yola devam etmek istediklerini söyledi.

 

Projeler Hayata Geçti

AK Parti Beylikdüzü İlçe Başkanı Nevzat Demiröz ise konuşmasında, partisinin Türkiye’ye çok büyük hizmetler yaptığını dile getirdi. Beylikdüzü’nde de çok başarılı projelerin hayata geçirildiğini ifade eden Demiröz, bu projelerin devamı için yine iktidara gelmek zorunda olduklarını kaydetti. Bu konuda partililer gibi tüm aday adaylarının da, birlik içerisinde Belediye Başkan Adayı Yusuf Uzun ve yapılan seçim çalışmalarına destek olmaları gerektiğini belirten Demiröz, partililik bilincinin bunu gerektirdiğinin altını çizdi.

 


12 Vali Müfettişlik Görevine Getirildi

Beslenme Saati Uygulamasında Dördüncü Dönem Başladı

EKREM PAMUK'TAN TEPKİ

Turhan Çömez'den Çarpıcı Açıklamalar

MHP’DEN YENİ YEMİN POLEMİKLERİNE YANIT…

Damat'tan Balcıoğlu'nun İddialarına Yanıt

Bakan Güler'den Kazakistan'a Ziyaret

Törene Üst Düzey Katılım

Rektör Prof. Dr. Altun’dan 30 Ağustos Zafer Bayramı mesajı

Güzide Gençlik Merkezi'nde Yeni Dönem Başladı

Girişim Sermayesi Yatırım Fonu Onaylandı

Pakistan Büyükelçiliği Ankara'da Mango Tadımı Etkinliği Düzenledi

Bağcılar’da Bağ Bozumu Zamanı

Saniye Caran’a iade-i ziyaret

Yeniden Refahlı Milletvekili Bekin'den 'ekümenik' Eleştiri!


Türkiye’nin Cilt Sağlığına Acil Doktor İhtiyacı Var

185 MİLYAR LİRA EKONOMİYE GERİ KAZANDIRILDI

İtfaiye Haftası Coşkuyla Kutlandı

Gençlere Eğitim Destek Paketi

Erdoğan'dan Küresel İnovasyon Göstergeleri Raporu'na Destek Mesajı

Emrah, özel uçakla dünya turuna çıkıyor!

9 Akademisyen, Dünyanın En Etkili Bilim İnsanları Listesinde

Turizmin varış noktası: “Müze” 

İklim Değişikliği ve Enerji Yönetimi Hamlesi

Türkiye Bilişim Ödülleri Ankara’da Sahiplerini Buldu

Bu Festivalde Herkes Aradığını Bulacak

Ahilik Haftası’nda Coşkulu Katılım: Başkan Çalık, Esnaflara Ödüllerini Takdim Etti

Küpeli'den Dağ'a Hayırlı Olsun Ziyareti

Halkın Sesine Kulak Verdi! Şantiye Projesinden Geri Adım Attı

TYBB’den Vali Yunus Sezer’e Ziyaret

Gıda sektöründe 250’yi aşkın alıcı Bursalı firmalarla buluştu

Artar; Kalıcı ve Uzun Soluklu Projeler Yapacağız...

Ahilik Kültürüne Davet...

Kel Aliço Pehlivan Güreşleri Ağası Oğuz Erdinç oldu

Erdoğan: Kredi notu artırılan tek ülke olduk

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.