Tarih: 01.01.0001 00:00 367

Çaldıranlılar Dernek Kahvaltısında Buluştu

Van Çaldıran Çevre Köyleri Kültür Yaşam Derneği yaptığı kahvaltı organizasyon ile İstanbul'da yaşayan yaklaşık 400 Çaldıranlıyı dernek binasında buluşturdu.

 Çaldıranlılar Dernek Kahvaltısında Buluştu
 Kahvaltıya Esenyurt ve Beylikdüzü ilçelerinde bulunan bütün siyası parti temsilcileri ve Belediye başkan adayları ile Sivil Toplum kuruluşlarının başkanları katıldı. Kahvaltıda bir konuşma yapan Dernek Yönetim Kurulu Başkanı Orhan AYYILDIZ Sivil Toplum Kuruluşlarının siyaset üstü ve siyasete yön veren kuruluşlar olduğunu , ileri demokrasilerdeki Sivil Toplum kuruluşlarının önemine değinerek;kendilerinin de bu bilinçten hareketle gerek ekonomik,gerek siyasi,gerek ticari ve gerekse diğer sebeplerden dolayı Çaldıran'dan göç edip İstanbul'da yaşayan hemşerilerini bir çatı altında toplamak,gelenek,görenek,örf ve adetlerini koruyarak metropol şehir İstanbul'da  yaşayan hemşerileri  için bu derneği kurduklarını,derneğin daha aktif hizmet sunabilmesi için bütün Çaldıranlıların derneklerine  maddi ve manevi katkı sunmaları,sahip çıkılmaları  gerektiğine  vurgu yaparak, bu güne kadar katkı sunanlara sonsuz teşekkürlerini sunarak,bu desteğin artarak devam edeceğine olan inancını  belirtti.

 








Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.