BEYLİKDÜZÜ GAZETESİ 21.02.2014 12:21:00 908 0

Üzer; Partimin Arkasındayım

Beylikdüzü Ak Parti Belediye Başkan Aday Adayı olan ÜzDelta Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Üzer 'Biz şahıslarla değil, dava bilinciyle Ak Parti'deyiz, şahısların değil Partimizin arkasındayız' dedi.

Üzer; Partimin Arkasındayım
 Aday adaylık sürecinde Ak Parti Beylikdüzü'nün en iddialı adaylarından biri olan ve iş hayatındaki başarısıyla da dikkatleri üzerine çeken Mehmet Üzer, Ak Parti Gençlik kollarında başladığı siyasi hayatında yıllar sonra Belediye Başkan aday adayı olmuştu, binlerce insanın desteği ile aday adaylığını açıklayan ve yaptığı başarılı çalışmalarla dikkatleri üzerine çeken Üzer, İddialı açıklamalarıyla da herkesin takdirini toplamıştı.

 

“Çıkar için değil Partim için varım”

 Aday adaylığı sürecinin ardından Ak Parti Beylikdüzü’nde mevcut Belediye başkanıyla yola devam ederken, birden bire tüm aday adayları ortadan kayboldu, çalışmalarda boy göstermez oldu fakat bir kişi hariç Mehmet Üzer aday gösterilmemesine rağmen çalışmalarına devam etti, ak noktaları ziyaret etti, esnaflarla istişarelerde bulundu. Herkesin küstüğü yerde Üzer 'Büyük Usta nasıl uygun görmüşse öyledir' dedi ve belediye başkan adayının yanında olduğunu beyan etti.


 

“Yanlışlara rağmen Her şey Beylikdüzü için”

 Adaylık açıklamasının ardından mevcut belediye başkanının aday adaylarına yönelik hiç bir girişimde bulunmaması, Belediye Başkan aday adaylarının fikirlerine başvurmaması herkesçe yadırgansa da Üzer; buna da alınganlık göstermedi 'amaç Beylikdüzüne hizmet, şahısların hataları Beylikdüzü sevdamıza zarar veremez' dedi ve yoluna devam etti. Ak Parti'nin verdiği her görevden yüzünün akıyla çıktı.

 

“Biz Kimsenin destekçisi değiliz”

 Belediye Meclis Üyesi aday listelerinin açıklanmasıyla çeşitli söylentilerin yayıldığını vurgulayan Mehmet Üzer ' Çeşitli söylentiler çıktı, çıkacaktır da, fakat biz hiç bir söylentiye bakmıyoruz bakmayacağız da. Biz kimsenin destekçisi değiliz. Ben, ailem, akrabalarım ve beni sevenlerin bir tek amacı ve gayesi vardır oda Beylikdüzü'nü daha ileriye taşımak, bağlı olduğumuz partiye hakkıyla hizmet etmek. Kim ne derse desin biz ne Beylikdüzü Sevdamızdan nede Partimizden vazgeçmeyeceğiz.

 

“Herkesin Yanlışı kendini bağlar”

 Herkesin yanlışları kendisini bağlar biz şahısların yaptığı yanlışları partisine mal edecek, yani pire için yorgan yakacak insanlar değiliz. Dün küfreden insanlar bu gün listelerde yer kapmışlar, emek veren insanların tamamı dışarıda kalmış fakat bu mevcut yönetimin kendi kararıdır biz, Ak Parti'ye kızamayız.

 “Asla meclis düşüncem olmadı”

 Adaylığının açıklanmasının ardından uzun zaman geçtikten sonra adayımız beni aradı ve ben asla beyefendiliğimden ödün vermeden partim için her yerde çalışabileceğimi söyledim. Bazı arkadaşlar Sivil Toplum Kuruluşlarının arkasında olduğunu vs. söylemiş. Bitlis Federasyonunu da işin içine katmışlar, Bitlis Federasyonu başkanı Yaşar İzsiz beyin size yaptığı beyanatı biliyorsunuz, sivil toplum kuruluşunun bir siyasi partinin yanında olması beklenebilir mi? Bu tarz söylemler ve davranışlar bence basit oyunlardır. İnsanların basitleşmemesi gerekir' dedi.

 

 Teşekkür

Beylikdüzü Belediye Başkan aday adaylığım sürecinde desteklerini benden esirgemeyen Ailem, Akrabalarım, Dostlarım ve saygıdeğer Beylikdüzü halkına teşekkür eder, en derin saygı ve sevgilerimi sunarım…

 Mehmet ÜZER

ÜzDelta Şirketler Grubu

 


12 Vali Müfettişlik Görevine Getirildi

Beslenme Saati Uygulamasında Dördüncü Dönem Başladı

EKREM PAMUK'TAN TEPKİ

Turhan Çömez'den Çarpıcı Açıklamalar

MHP’DEN YENİ YEMİN POLEMİKLERİNE YANIT…

Damat'tan Balcıoğlu'nun İddialarına Yanıt

Bakan Güler'den Kazakistan'a Ziyaret

Törene Üst Düzey Katılım

Rektör Prof. Dr. Altun’dan 30 Ağustos Zafer Bayramı mesajı

Güzide Gençlik Merkezi'nde Yeni Dönem Başladı

Girişim Sermayesi Yatırım Fonu Onaylandı

Pakistan Büyükelçiliği Ankara'da Mango Tadımı Etkinliği Düzenledi

Bağcılar’da Bağ Bozumu Zamanı

Saniye Caran’a iade-i ziyaret

Yeniden Refahlı Milletvekili Bekin'den 'ekümenik' Eleştiri!


Balıkçı Kenan’ın Öncülüğünde Deniz Canlıları Müzesi 52. Yılını Kutladı

Türkiye’nin Cilt Sağlığına Acil Doktor İhtiyacı Var

185 MİLYAR LİRA EKONOMİYE GERİ KAZANDIRILDI

İtfaiye Haftası Coşkuyla Kutlandı

Gençlere Eğitim Destek Paketi

Erdoğan'dan Küresel İnovasyon Göstergeleri Raporu'na Destek Mesajı

Emrah, özel uçakla dünya turuna çıkıyor!

9 Akademisyen, Dünyanın En Etkili Bilim İnsanları Listesinde

Turizmin varış noktası: “Müze” 

İklim Değişikliği ve Enerji Yönetimi Hamlesi

Türkiye Bilişim Ödülleri Ankara’da Sahiplerini Buldu

Bu Festivalde Herkes Aradığını Bulacak

Ahilik Haftası’nda Coşkulu Katılım: Başkan Çalık, Esnaflara Ödüllerini Takdim Etti

Küpeli'den Dağ'a Hayırlı Olsun Ziyareti

Halkın Sesine Kulak Verdi! Şantiye Projesinden Geri Adım Attı

TYBB’den Vali Yunus Sezer’e Ziyaret

Gıda sektöründe 250’yi aşkın alıcı Bursalı firmalarla buluştu

Artar; Kalıcı ve Uzun Soluklu Projeler Yapacağız...

Ahilik Kültürüne Davet...

Kel Aliço Pehlivan Güreşleri Ağası Oğuz Erdinç oldu

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.