Tarih: 01.01.0001 00:00 362

Derneklerden Yıldız’a Büyük Destek

Milliyetçi Hareket Partisi Küçükçekmece Belediye Başkan Adayı Muharrem Yıldız’a Küçükçekmece’de ki dernek ve federasyonların yöneticilerinden yoğun ilgi görüyor.

Derneklerden Yıldız’a Büyük Destek
 Seçim Koordinasyon Merkezinde gece geç saatlere kadar çalışmalarını sürdüren Yıldız, ziyaretçi akınına uğruyor. Kars, Ardahan, Iğdır Dernekleri Başkanları Seçim Koordinasyon Merkezine giderek Başkan Yıldız’a seçim süresince destek sözü verdiler. Bir ailenin üç kardeşi olarak tabir edilen Kars, Ardahan, Iğdır dernek yöneticilerinin ziyareti sırasında İST-TAD (İstanbul Türkiye Azerbaycan Derneği) Kurucu Başkanı Sefer Karakoyunlu’da MHP Koordinasyon Merkezine giderek Muharrem Yıldız’ı ziyaret etti. İST – TAD Kurucu Başkanı Karakoyunlu, hemşerileri olan Yıldız'a desteklerinin tam olduğunu iletti. Muharrem Yıldız’ın bir sonraki ziyaretçileri Samsun Kavak İlçesi Derneği Başkanı Erdoğan Gürpınar ve beraberindeki heyet oldu.. Derneklerin, kent yaşamı üzerinde ciddi bir öneme sahip olduğunu kaydeden Yıldız, ‘Belediye Başkanı olduktan sonra derneklere ayrı bir özen göstereceğini, belediye olarak gerekli destekleri vereceğini’ söyledi.



Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.