Tarih: 25.02.2014 13:29

Bakın Adaylarda Kimler Var

Facebook Twitter Linked-in

 Bağcılar ilçesinde 30 Mart 2014 Yerel Seçim hazırlıkları devam ediyor. Bu kapsamda AK Parti’nin Bağcılar ilçesindeki aday belediye meclis üyelerinin isimleri belirlendi. Buna göre 45’i asil ve 44’ü de yedek aday belediye meclis üyelerinin isimleri AK Parti Bağcılar İlçe Teşkilatı tarafından Bağcılar Yüksek Seçim Kurulu’na verildi.

Engelli ve kadın Adaylar'da yer aldı

Daha önceden de kamuoyuyla paylaşıldığı gibi AK Parti Bağcılar Belediye Başkan Adayı Lokman Çağırıcı. AK Parti’nin Bağcılar Belediyesi Meclis Üyesi adayları arasında 8 bayan ve iki de engelli bulunuyor. Listede Aynur Algül ile Ferhat Çiftçi engelli kontenjanından yer buldu.

AK Parti Bağcılar Belediyesi Meclis Üyesi adaylarının isimleri şöyle: Metin Kilik, Necati Kahraman, İsmet Arslan, İdris Top, Ali Erdoğan,Erdal Yılmaz, Abdülhamit Dursun, Rabia ÜçtepeKaraköse, Abdullah Özdemir, Muhammet Ali Yılmaz, Fethi Başaranoğlu, Aysel Çelikboz, Selim Korkmaz, Sümeyra Doğan, Hasan Hüseyin Dönmez, Sultan Hızıroğlu, Mehmet Şirin, Erol Yıldırım, Cemal Çelik, Hacer Yılmaz, Kamil Altay, Ali Bozkurt, Mehmet Güleryüz, Nursel Kayabaşı, Mehmet Çetin, Süleyman Güneş, Zeki Doğan, Hamit Akçay, Uğur Özübek, Aynur Algül, Harun Çiftçioğlu, Cuma Durak, Ramazan Şerif Fırat, Abdurrahman Keşvelioğlu, Eşref Çetin, Kemal Yetişen, Muhammet Sait Elkonca, Mahir Karakaş, Yaşar Polat, Mehmet Yalçın, ZennureKalebaşı, Ferhat Çiftçi, Etem Coşkun, Murat Karaca ve Belgin Koç.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —