Tarih: 25.02.2014 13:39

ASLA MAKAM ODASINA ÇEKİLMEYECEĞİZ

Facebook Twitter Linked-in

 CHP Beylikdüzü Belediye Başkan Adayı Ekrem İmamoğlu, Beylikdüzü’nde her gün gerçekleştirdiği yoğun ziyaret programıyla her anını ilçe halkıyla buluşarak geçiriyor. Gerçekleştirdiği ziyaretlerde Beylikdüzü’nün yıllardır otel kent gibi kullanılıyor olmasının kentin en önemli sorunu olduğuna dikkat çeken Ekrem İmamoğlu, vatandaşların sosyal aktivitelerde bulunmak için farklı ilçelere gitmeyi tercih ettiğini belirtti.

 

“Sorunları çözeceğiz”

 

Hedeflerinin sosyal demokrat ilkeleri ana ilke kabul ederek önce insanı ve çevreyi düşünen bir yönetimi Beylikdüzü’yle buluşturmak olduğunu söyleyen İmamoğlu, “Beylikdüzü’nün her sokağının sıkıntısını çok iyi biliyoruz” diyerek Mart ayında açıklayacakları projeleri ile ilçenin bütün sorunlarını hizmete dönüştürerek çözeceklerini vurguladı.

 

“Asla makam odasına çekilmeyeceğiz”

 

Beylikdüzü için çok çalışacaklarının altını çizen İmamoğlu, “Belediye başkanı, sizin vekâletinizi verdiğiniz temsilcinizdir. Asla makam odasına çekilmeyeceğiz. Sizin için her gün sahada koşacağız. Vatandaşımız Beylikdüzü’nde yaşamaktan keyif alacak. İlçesiyle gurur duyacak. İddiamız büyük. Biz Beylikdüzü’nü sizlerle yönetmeye hazırız.” mesajı verdi.

 

“Her vatandaşımızın oyuna sahip çıkacağız”

 

Yerel Seçimlerde sandık güvenliği noktasında hassas olduklarını, en az 2500 kişi ile seçim günü sandıkların başında olacaklarını belirten Ekrem İmamoğlu, “Biz oy kullanan bütün vatandaşlarımızın oyuna sahip çıkacağız.” dedi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —