Tarih: 01.01.0001 00:00 154

Doğrudan Bana Ulaşacaksınız

Bölge esnaflarını ziyaret eden AK Parti Silivri Belediye Başkan Adayı Mimar Tahir Sert; “Ben her zaman esnafımızın yanında oldum. Sorunlarınızı doğrudan ulaştıracağınız kişi ben olacağım” dedi.

Doğrudan Bana Ulaşacaksınız
 Esnafın Yanındayım

AK Parti Silivri Belediye Başkan Adayı Mimar Tahir Sert, halkımızla buluşmaya devam ediyor. Her fırsatta kapısının sonuna kadaraçık olduğunu belirten Tahir Sert “Bugüne kadar 3 dönemÇanta’da Belediye Başkanlığı, 1 dönem Beylikdüzü’nde Teknik Başkan Yardımcılığı yaptım. Hiçbir zaman kapılarım kapalı olmadı. Benim gözümde bütün vatandaşlarımız aynı değere sahiptir. Roman, Kürt, Çerkez, esnaf, doktor, mimar fark etmez. Hepimiz bu toprakların çocuklarıyız. Önemli olan makam değil, halkın gönlüdür. Ben aday adaylığı sürecimde de her zaman esnafımızın arasında oldum. Düzenli olarak onları ziyaret ettim. Dertlerini, sorunlarını bir arkadaş gibi bir kardeş gibi dinledim. Samimiyetimden asla ödün vermedim. Onlar da bunu gördü ve bana kalplerini açtılar. Bugünden sonra da bir şey değişmeyecek. Yine sorunlarınızı doğrudan ulaştıracağınız kişi ben olacağım” dedi. 


Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.