Tarih: 01.01.0001 00:00 587

GÜVEN RUH GİBİDİR

“Güven ruh gibidir, terk ettiği bedene asla geri dönmez.” William Sheakespeare’nin bu muhteşem sözüyle bu haberin ne ilgisi var diye soracak olursanız Çatalca’da yaşayan halkımıza kulak vermeniz ve Çatalca halkının Cem Kara hakkın

GÜVEN RUH GİBİDİR
 Çatalca halkının yıllardan sonra “bireysel çıkarları için çalışmayan, koltuk sevdasını düşünmeyi değil”, gençlerin siyasette önünü açmak için gerektiğinde tüm herkesi karşına almaya bile göze alan bir belediye başkanına sahip olduğunu göreceksiniz. Evet Çatalca halkı güven ruhunu 2009 yerel seçimlerinde Başkan Cem Kara ile buldu ve geçen sürede yapılan işler, üretilen projeler ile 2014 yerel seçim arifesinde Çatalca halkının düşüncesi şudur ki; halkımız asla eski bedenine, eski günlerine dönmeyi kesinlikle düşünmüyor. Peki bunu biz mi dile getiriyoruz bu satırlarda. Eğer objektif olup ta Başkan Cem Kara gibi şu kısa günlerin hakim olduğu kış aylarında sadece bir Çarşamba gününün akşam saat altısına kadar “İhsaniye, Akalan, Çiftlikköy, Belgrat, Başakköy, Kalfaköy” halk ziyaretlerini sığdırmayı başarabilir ve sonrasında da tekrar gece ziyareti olarak İhsaniye ve Akalan’a uğrayabilirseniz ne demek ve ne anlatmak istediklerimizi görüp anlayabilirsiniz. Eğer Akalan köyüne gittiğiniz de köyün yanı başına Taş ocağı açılma riskiyle karşı karşıya kalan halkın, Başkan Cem Kara’nın arkalarında durup “Bizden habersiz artık Çatalca’mıza tek bir çivi bile çakamayacaklar” sözleri ve girişimleri ile güven içerisinde olduğunu görebiliyoruz.

Şimdi mi akıllarına geldi?

Çatalca Belediye Başkanı ve 2014 Yerel seçimlerinde Cumhuriyet Halk Partisi Çatalca Belediye Başkan Adayı olan Cem Kara, mahalle ve köy ziyaretlerinde kesinlikle seçim kaygısı olmadığını ve Çatalca’da Cumhuriyet Halk Partisinin seçimi kazanacağını, ancak hedefinin İstanbul ilçeleri arasında en yüksek oy oranına ulaşmak olduğunu açıkça belirtiyor. Başkan Cem Kara artık Çatalca ilçesinin de İstanbul'un büyük ilçeleri olan Bakırköy, Kadıköy, Beşiktaş gibi Cumhuriyet Halk Partisinin kalesi diye anılan ilçelerinin arasında yer alması için çabaladığını ifade ediyor.

Ormanlarımız Elimizden Alındı

Başkan Cem Kara ziyarette bulunduğu Mahalle ve Köylerde halkın sorunlarını dile getirirken şu ifadelere yer veriyor.”Ormanlarınız elinizden alındı, Kendi kaynaklarınız olan su ihtiyacınız size İstanbul’un en lüks semtleri ile aynı tarifede uygulanmak isteniyor, zamanında atalarımıza geçinsinler diye verilen topraklarımızı bile bize 2b adı altında pazarlıyorlar. Şimdi köylerinize kahvelerinize, evlerinize geliyorlar. Sizlere ne diyorlar.”Tarım ve hayvancılığı teşvik edeceğiz, Seralar kuracağız, köylümüze sahip çıkacağız”. Peki ben bu güzel halkıma soruyorum. Şu an Adalet ve Kalkınma Partisinin Çatalca Başkan Adayı olan sayın Savaş Barutçu 6 yıl ilçe başkanlığı görevi yapmadı mı?. Şu an Milliyetçi Hareket Partisinin Başkan Adayı olan sayın İsmail İp benden önce ki dönemde 4 yıl Adalet ve Kalkınma Partisinin Çatalca Belediye Başkanı değil miydi?.” Şimdi mi akıllarına geldi Çatalca halkının sorunlarını düşünmek ? Başkan Cem Kara sloganları “Çatalca’nın Kaderini Değiştireceğim” diyenlere halkın dilinden bir sloganla karşılık veriyor. “Çatalca’nın Kaderini Değiştireceğim Diyenler”, Geçtiğimiz Yıllar da Çatalca’yı Kaderine terk edenlerdir.”

 

Bizim Aşamayacağımız Engel ve Sorun Yoktur

Mahalle ve köy ziyaretlerinde halkın “Gözün arkanda kalmasın başkan, biz senin ve Cumhuriyet Halk Partisinin yanındayız” sözleri ile moral bulan Başkan Cem Kara kesin ve net konuştu. “Siz Bana ve Çatalca’da Cumhuriyet Halk Partisine Sahip Çıkarsanız “Bizim aşamayacağımız engel ve sorun yoktur.”

 Söz Veriyorum, Su Faturalarınız Sembolik Olacak

Ziyarette bulunduğu mahalle ve köylerde halkın sorunlarını dinleyen Başkan Cem Kara benimsenmiş siyaset anlayışlarına inat elinde 2009 yerel seçimlerinde söz verdiği hizmet ve projelerinin hesabının yer aldığı kitapçıkla dolaşıyor. Başkan Cem Kara ziyarette bulunduğu mahalle ve köylerde halka “Bakın elimde 2009 yerel seçimlerinde size söz verdiğim hizmet ve projelerin hesabının yer aldığı kitabı getirdim. Alnım ak ve yine karşınıza geldim. Yakında Sizlerle gelecek beş yılın projelerinin yer aldığı kitapçığımızı da paylaşacağım. Ama kesin ve net olarak şunu söylebilirim ki. Madem ki ormanlarımızı elimizden aldılar, Madem ki atalarımızdan, dedelerimizden kalan topraklarımızı bize 2b adı altında pazarlamak istiyorlar. Size söz veriyorum 30 Mart 2014 yerel seçimlerinde sandıkta bana yetki verin Çatalca’ halkımızın elinde bulunan su kaynakları için size fatura edilen bedeli sembolik bir rakama düşürteceğim.” diye seslendi.

 


Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.