Tarih: 01.01.0001 00:00 976

MİMAROBA PARTİLİYİZ! HİZMETE TALİBİZ!

30 Mart 2014’te yapılacak yerel seçimlerde Mimaroba mahalle muhtarlığı için adaylığını açıklayan kadın muhtar adayı Semra Köylü Sözmez gazetemizi ziyaret etti.

MİMAROBA PARTİLİYİZ! HİZMETE TALİBİZ!
 2014 yerel seçimlerinde Mimaroba Mahallesi’nden muhtar adaylığını açıklayan Sönmez, insanlara faydalı olabilmek ve hizmet edebilmek için muhtarlığa aday olduğunu söyledi. Konuşmasına devam eden Sönmez, Mimaroba mahallesini çok iyi biliyor ve tanıyorum.  Seçmenlerle yaptığımız görüşmeler çok iyi gidiyor, olumlu tepkiler alıyorum. Mahallelilerimizle beraber çalışıp mahallemizi güzelleştirmek istiyoruz” dedi.  Muhtar olmam durumunda tek işim muhtarlık olacak diyen Sözmez, “Mahallemizin kozmopolit bir yapısı var, aileler birbirini iyi tanır bu yüzden her zaman mahalle sakinleri ile beraber karar alıp, beraber çalışacağız,” dedi. Amacım mesleki kariyerim ve birikimlerimle yola çıkarak çocuklarımı büyüttüğüm mahalleye Mimaroba`ya hakettiği hizmeti vermek. Şimdiden mahallemiz adına en hayırlısı neyse o olsun diyorum” diyerek sözlerine son verdi.

Karayün Başarı diledi

Seçimlerde muhtar adayına başarılar dileyen Mustafa Karayün “İnşallah seçimler hayırlı bir şekilde geçer, diyerek nazik ziyaretinden dolayı teşekkür etti.

Semra Köylü Sönmeztürk kimdir?

1996'da Günaydın Gazetesi'nde gazeteciliğe başlayan Semra Köylü Yeni Yüzyıl, Dünya Gazetesi, Güneş Gazetesi, Bugün Gazetesi ve Sözcü Gazetesi'nde çalıştı. Ekonomi Gazetecileri Derneği, üyesi olan Semra Köylü bir çok sosyal sorumluluk projesinde yer almakla birlikte, her yıl düzenlenen 'Spora Hayat Katanlar Buluşması' ve 'Sporda Sponsorluk Zirvesi' organizasyonlarının da proje sahibi ve organizatörüdür. 'SporHayat' isimli aynı anda birden çok televizyon kanalında yayına başlayacak olan televizyon programının ve 'Türkiye Yıldızlarını Arıyor' adı altında futbol ile başlayıp bir çok spor branşında düzenlenecek olan turnuvalar serisinin de proje sahibi ve organizatörüdür.




Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.