Tarih: 01.01.0001 00:00 206

Bedelini ödedik

Silivri Belediye Başkan Adayı Özcan Işıklar, Eğitim-Sen Silivri Temsilciliği’ne gerçekleştirdiği ziyarette, “Bedelini ödemek pahasına doğru bildiğimizden şaşmadık” dedi.

Bedelini ödedik

Işıklar “Bedelini ödemek pahasına doğru bildiğimizden şaşmadık.” Eğitim-Sen Silivri Temsilcisi Murat Satır da “Bugün içinde bulunduğumuz baskılara ve tüm zorluklara birlikte karşı koyacağız” dedi.

Sizlere Emanet Ediyorum

 Ziyarette konuşan CHP Silivri İlçe Başkanı Mümin Tuğlu, “Bir eğitimci olmam nedeniyle kendimi çok rahat hissettiğim bir yerdeyim. Sizler zaten neredeyse bizlerden çok daha iyi ülkenin içinde bulunduğu durumu analiz etmektesiniz. Bu noktada sizlere söyleyecek pek bir şeyimiz yok gibi. Bildiğiniz üzere, yaklaşmakta olan yerel seçim, aslında genele giden yolda ve cumhurbaşkanlığı seçimleri öncesinde çok büyük önem taşıyor. Ben kısaca arkadaşlarımı sizlere emanet ediyor, onlara destek olacağınıza inanıyorum” dedi.

 Ete Kemiğe Büründü

 CHP Silivri Belediye Başkan adayı Özcan Işıklar da burada gerçekleştirdiği konuşmasında, yaşam biçimini korumak ve milli değerlere sahip çıkmak adına çalışmalar yaptıklarının altını çizerken şunları kaydetti: “Çağdaş, demokratik, laik ve insanı merkezine koyan bir anlayışı hayata geçirdik. Belediyecilik, hizmetlerin ete kemiğe büründüğü bir mantıktır aslında. Bu da sosyal yapının güçlenmesini sağlar. Elimizden kayıp gitmekte olan, örgütlenmesine izin verilmeyen bir toplum var. Bunu çok iyi görmeliyiz.

 Dürüst Siyasetin Sayfasını Açtık

 Silivri tarihinin en zor dönemlerini yaşadık. Fiziki şartların dezavantajını avantaja çevirdik, beldelerin kapatılmasıyla birlikte yaşanan birleşme sürecinden yüzümüz ak bir şekilde çıktık. Bunlarla birlikte uzlaşma kültürünü hayata geçirdik. İçinde bulunduğumuz seçim atmosferinde karalama değil, yaptıklarımızı ve yapacaklarımızı anlatıyoruz. Bunlarda bizim savunduğumuz uzlaşma kültürünün ve seviyeli siyasetin en güzel örneğidir. Yaptığımız listeyle de siyasete nasıl baktığımızı bir kez daha gösterdik. Dürüst siyasetin sayfasını açtık. Toplumu ötekileştirmeye çalışanların tuzağına düşmedik. Sessiz kesimin sesi olduk, onların ifade edemediklerini bir duyurduk. Biz, bir birleştirici unsur olduk. Demokrasi kültürü de zaten böyle filizlenir.

 Kırılma Süreci Başladı 

Işıklar, “Zor günleri atlattık. Artık Türkiye’de kırılma süreci başladı. Sokağa çıktığımızda, aydınlık bir Silivri arzusunun ne kadar güçlü olduğunu görebiliyoruz. Halkımızın bizlere olan ilgi ve alakası, kamuoyu araştırmaları da bu anlamda bizleri mutlu ediyor. Ancak hiçbir zaman rehavete kapılmamalıyız. Bunun için sizlerin desteğini rica ediyorum. Kendimizi sizlere emanet ediyoruz.” Dedi. 


Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.