Tarih: 01.01.0001 00:00 148

Dimdik Ayakta Durmaya Çalışıyoruz

30 Mart'ta yapılacak olan yerel seçimler için çalışmalarını sürdüren Başakşehir Belediye Başkanı ve Ak Parti Başakşehir Belediye Başkan Adayı Mevlüt Uysal, Başak Mahallesi sakinleriyle bir araya geldi. Mevlüt Uysal, yaklaşan yerel se

Dimdik Ayakta Durmaya Çalışıyoruz
 Ak Parti Metrokent Seçim İrtibat Bürosu'nda düzenlenen Kadın Kolları Toplantısına katılan Mevlüt Uysal, geçmiş dönemde yapılan hizmetleri anlattı. Gelecek dönem için yapılacak olan projeleri anlatarak destek istedi. Önümüzdeki seçimlerin yerel seçimden çok, genel seçim gibi görüldüğüne dikkat çeken Ak Parti Belediye Başkan Adayı Uysal: 'Dertleri Ak Parti’nin önünü kesmek. Birileri Ak Parti’yi indirmeye, birileri dimdik ayakta tutmaya çalışıyor. İnşallah partimizi dimdik tutacağız.' dedi.

 

Belediye olarak geçtiğimiz 5 yıllık dönemde söz verip yerine getirmedikleri hizmetin olmadığını ifade eden Uysal: 'Burası, Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın temellerini attığı bir yer. Burada Ak Parti’nin yaptığı hizmetler var. Türkiye'ye örnek model oluşturacak bir ilçe var. Teknolojik altyapısıyla, yeşiliyle, çevre ve temizliğiyle İstanbul'un vitrin ilçesi olmaya aday bir Başakşehir var. Belediye olarak 5 senedir görevdeyiz. Başakşehir’de yaptığımız hizmetler bizim referansımızdır. Farklı sosyoekonomik bölgelerden oluşan bir yapımız olduğu için eksikliklerimiz olacaktır, bunlar konuşulur ve çözülür. Fakat Türkiye'nin istikrarı için, önümüzdeki dönemde daha iyi işler yapmak için desteklerinizi bekliyoruz.' dedi.

 


Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.