Tarih: 01.01.0001 00:00 287

Gençlerden tam destek

Nirvana Kafe’de bir araya gelen Genç Esenyurtlular Platformu Üyeleri, Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu’na her zaman destek olacakların söylediler.

Gençlerden tam destek
 Genç Esenyurtlular Platformu başkanlığını yapan Murat Düz yaptığı konuşmasında, “Başkanımızın şahsına olan bu desteğimizi ve Esenyurt için yaptıklarını ve çalışmalarının devamını talep ettiğimiz içindir” dedi. Genç Esenyurtlular Platformu Üyeleri, Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu’na desteklerini ilettiler. Oldukça yoğun katılımlı gerçekleşen çay sohbetinde Platformun başkanlığını yapan Murat Düz, “Bugün burada bulunma nedenimiz Sayın Belediye Başkanımız Necmi Kadıoğlu’na olan desteğimizi açıklamak içindir. Biz siyasi bir partiye destek sunmuyoruz. Sayın Başkanının şahsına olan bu desteğimizi ve Esenyurt için yaptıklarını ve çalışmalarını devamını talep ettiğimiz içindir” dedi.

Barış istiyoruz 

Gördüğü manzara karşısında çok mutlu olduğunu ifade eden Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu ise 30 Mart yerel seçimlerinin Türkiye için İstanbul ve Esenyurt için büyük önem taşıdığını söyledi. Kadıoğlu, “30 Mart’ta kötü emellileri bertaraf edeceğiz. Kardeşlik, birliktelik barış istiyoruz. Ana dilimizi rahatça konuşmak, kültürümüzü rahatça yaşamaz istiyoruz. Sevgili gençlerimize yarınları için sevgi, kardeşliğin olduğu bir Türkiye, bir İstanbul ve bir Esenyurt bırakmak istiyoruz. Zenginleşmiş bir ülke kimseye muhtaç olmayan bir Türkiye istiyoruz. Bunun için sizlerin varlığı ile hayal edilenleri gerçeğe çevireceğiz” dedi.

 


Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.