ÇATALCA 8.03.2014 16:29:00 407 0

Toplantı mitinge dönüştü

Cem Kara’nın İhsaniye köyünde düzenlediği Halk toplantısı renkli görüntülere sahne oldu. Köy meydanında genciyle, yaşlısıyla, kadınıyla erkeğiyle tam destekte olduklarını açık bir şekilde gösteren İhsaniye köyü halkı hazırl

Toplantı mitinge dönüştü
 Azerbaycanlı besteci Mehmet Türkel Bey tarafından, Azerbaycan halkı adına büyük önder Atatürk'e ithaf edilen bu eser, Hoş Gelişler Ola Mustafa Kemal Paşa” marşıyla ilk kez 6 Ekim 1924 yılında Atatürk'ün Kars'a geldiği an, Kars tren garında karşılama töreninde okunmuş ve oyun olarak da oynanmıştır. Bu muhteşem karşılama karşısında çok duygulandığı belirten Başkan Cem Kara, Kafkas ekibinin dans gösterileri esnasında kendisine uzattığı Türk bayrağını öpüp alnına koyarak şu sözlere yer verdi.”Siz değerli İhsaniye köyü halkımızın Cumhuriyet Halk Partisine ve Cem Kara’ya göstermiş olduğunuz bu coşkulu karşılama için teşekkür ediyorum.” Görüyorum ve biliyorum ki İhsaniye köyü Çatalca’da Başkan Cem Kara için, İstanbul’da Mustafa Sarıgül için ve daha sonrada Türkiye’de Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nu Başbakan yapmak için tek yürek olmuşsunuz. Sağ olun var olun”.

Kapı kapı geziyorlar

Konuşmasının başında bugüne kadar Çatalca’da Ak Parti’nin icraat yaparak değil, sadece konuşarak çalıştığını belirten Başkan Cem Kara gerçekten halkın yanında olanların, kapı kapı dolaşıp Çatalca’mız için çalışanların kendileri olduğunu belirterek şu ifadelere yer verdi.“Bir anlayış vardı, Çatalca’da Cumhuriyet Halk Partisi bu anlayışı artık yıkıyor. Ne diyorlar dı? Ak Parti kapı kapı geziyor, köy köy çalışıyor gece gündüz sokaklarda. Ancak bu sokaklar hangi sokaklarsa ben beş yıldır Belediye Başkanlığı görevini üstleniyorum Binkılıç’tan Muratbey’e kadar, Bahşeyiş’ten Hallaçlı’ya kadar, Yalıköy’den Akalan’a kadar, İhsaniye’den Kızılcaali’ye kadar beş yıldır gece gündüz demedim köy, kent, mahalle, sokak ayrımı yapmadım, iyi günde kötü günde düğünde, bayramda, cenazede Çatalca halkının yanında olmaya özen gösterdim. Ama maalesef bu çok çalıştığını iddia eden Ak Partili dostlarımızı ben hiçbir yerde görmedim.Cumhuriyet Halk Partisi’nin kadın kolları, gençlik kolları, Meclis üyesi adaylarımız ve Parti gönüllüleri çalışmanın ne demek olduğunu günlerden beri yaptıklarıyla bütün köylerimize ve bütün Çatalca halkına gösterdi.”dedi.

Önümüzde kimse duramaz

Başkan Cem Kara gündüz yaşanan bir olayı aktararak şunları anlattı. “Bugün Ovayenice Mahallemizde Cumhuriyet Halk Partisi Çatalca Gençlik Kollarına üye olan bir arkadaşımızın dedesinin cenazesi vardı. Düşünebiliyor musunuz ikindi namazında cenazemizi kaldırıyoruz ama o gençlerimiz, o çocuklarımız, o acılı ailenin fertleri bu akşam İhsaniye’de bizi yalnız bırakmıyorlar. Peki bu arkadaşlarımız bizi niçin burada yalnız bırakmıyorlar, geleceğimiz için, Cumhuriyetimiz için, devrimlerimiz için yaşasın Mustafa Kemal Atatürk, bu vatanınımızın şanlı kurtarıcısı olan şehitlerimizi minnet ve şükranla bir kez daha anıyorum ve önlerinde saygı ile eğiliyorum. Bu Vatana ve Mustafa Kemal Atatürk’ün değerlerine sahip çıktığımız sürece bizim önümüzde kimse duramaz ve duramayacaktır”.

Çatalca’yı yok ettiler

Diğer Partilerin mevcut belediye başkan adayların geçmiş dönemde yönettikleri Çatalca’da Cumhuriyetin armağanı olan doksan yıllık kazanımları yok ettiğini belirten Başkan Cem Kara, “Bizi düşürmüşler dara, diyorlar ki bize bir fırsat daha tanıyın ve Çatalca’yı beş yıl biz yönetelim. Çatalca’yı beş yıl daha yönetmek isteyen aday arkadaşlarımıza başarılar diliyorum. Peki sizin karşınıza çıkarak tekrar beş yıl daha Çatalcamızı yönetmek isteyen arkadaşlar mevcut belediye başkanlığı döneminde ne yapmışlar, belde belediyelerini kapatmışlar, Çatalca’nın onlarca köyünü Çatalca’dan alıp Arnavutköye, bağlamışlar, burnumuzun dibindeki Muratbeyi alıp, Büyükçekmece’ye bağlamışlar, bütün orman gelirlerimizi azaltmışlar, su kaynaklarımızı hiçbir karşılık elde etmeksizin devretmişler, şimdi sizlere gelip bir beş yıl daha görev istiyorlar. Ak Parti Cumhuriyetimizin 90 yıllık kazanımlarını nasıl yok etti ise, şuan ki aday arkadaşlarımızda Çatalca’nın 90 yıllık kazanımlarını yok ettiler. Siz değerli İhsaniye halkı bugüne kadar Cumhuriyet Halk Partisine %65 civarında oy kullanarak destek verdiniz. Sağ olun var olun ama 30 Mart 2014’te sandıklarda sesinizi öyle bir duyuracaksınız ki, diğer parti adayları sokağa bile çıkamayacaklar. Bunu İhsaniye’den görüyorum, bunu Binkılıç’tan görüyorum, Bunu Çakıl’dan görüyorum, bunu Ovayenice’den görüyorum, bunu tüm Çatalca halkından görüyorum. Bu inanç olduğu müddetçe, bu inanç bizim içimize, kalbimize, ciğerlerimize işlediği müddetçe, sizler Çatalca Belediye Başkanının, Çatalca’nın Cem Hocasının arkasında olduğunuz müddetçe başaramayacağımız hiçbir şey yoktur. Bundan böyle Çatalca’nın ne verebileceği bir karış toprak, ne kapattıracağı belediyesi, nede elinden alınacak ormanı ve su kaynakları olmayacaktır.” İfadelerine yer verdi.



12 Vali Müfettişlik Görevine Getirildi

Beslenme Saati Uygulamasında Dördüncü Dönem Başladı

EKREM PAMUK'TAN TEPKİ

Turhan Çömez'den Çarpıcı Açıklamalar

MHP’DEN YENİ YEMİN POLEMİKLERİNE YANIT…

Damat'tan Balcıoğlu'nun İddialarına Yanıt

Bakan Güler'den Kazakistan'a Ziyaret

Törene Üst Düzey Katılım

Rektör Prof. Dr. Altun’dan 30 Ağustos Zafer Bayramı mesajı

Güzide Gençlik Merkezi'nde Yeni Dönem Başladı

Girişim Sermayesi Yatırım Fonu Onaylandı

Pakistan Büyükelçiliği Ankara'da Mango Tadımı Etkinliği Düzenledi

Bağcılar’da Bağ Bozumu Zamanı

Saniye Caran’a iade-i ziyaret

Yeniden Refahlı Milletvekili Bekin'den 'ekümenik' Eleştiri!


Balıkçı Kenan’ın Öncülüğünde Deniz Canlıları Müzesi 52. Yılını Kutladı

Türkiye’nin Cilt Sağlığına Acil Doktor İhtiyacı Var

185 MİLYAR LİRA EKONOMİYE GERİ KAZANDIRILDI

İtfaiye Haftası Coşkuyla Kutlandı

Gençlere Eğitim Destek Paketi

Erdoğan'dan Küresel İnovasyon Göstergeleri Raporu'na Destek Mesajı

Emrah, özel uçakla dünya turuna çıkıyor!

9 Akademisyen, Dünyanın En Etkili Bilim İnsanları Listesinde

Turizmin varış noktası: “Müze” 

İklim Değişikliği ve Enerji Yönetimi Hamlesi

Türkiye Bilişim Ödülleri Ankara’da Sahiplerini Buldu

Bu Festivalde Herkes Aradığını Bulacak

Ahilik Haftası’nda Coşkulu Katılım: Başkan Çalık, Esnaflara Ödüllerini Takdim Etti

Küpeli'den Dağ'a Hayırlı Olsun Ziyareti

Halkın Sesine Kulak Verdi! Şantiye Projesinden Geri Adım Attı

TYBB’den Vali Yunus Sezer’e Ziyaret

Gıda sektöründe 250’yi aşkın alıcı Bursalı firmalarla buluştu

Artar; Kalıcı ve Uzun Soluklu Projeler Yapacağız...

Ahilik Kültürüne Davet...

Kel Aliço Pehlivan Güreşleri Ağası Oğuz Erdinç oldu

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.