ESENYURT GAZETESİ 8.03.2014 16:45:00 425 0

CHP’den Ak Parti’ye Geçtiler

AK Parti Esenyurt İlçe Başkanlığı brifing salonunda düzenlenen bir toplantı ile 500 kişilik kendilerini ‘Çapan Gönüllüleri’ olarak adlandıran grup AK Parti’de siyaset yapmak üzere geçiş yaptı.

CHP’den Ak Parti’ye Geçtiler
 AK Parti Esenyurt Belediye meclis üyesi aday adayı Çiçek Karakoç’un organize ettiği programda Ulaş Taşdemir öncülüğünde 500 kişilik gurup AK Parti saflarına geçti.  Toplantıda konuşma yapan Ulaş Taşdemir’in bugüne kadar kendisini Gürbüz Çapan’ın manevi oğlu olarak nitelendirdiğini, fakat siyasi süreçte yaşanan yanlış stratejilerden dolayı böyle bir karar aldıklarını ifade etti.

Yoldaş olmaya geldik

Ulaş Taşdemir, ‘Bugün siz değerli dostlarımı buraya davet etme sebebim, biz gençler AK Parti ile yeni bir yola çıkmaya karar verdik. Yola çıkmadan önce sayın belediye başkanımıza yol arkadaşlarımızı tanıtmak ve büyüklerimizin biz gençlere verdiği değeri ve desteği kendilerine göstermek istedik. Saygı değer büyüklerim bu zamana kadar parti ve şahıs ayırt etmeden her zaman biz gençlerin arkasında durduğunuz için şahsım ve arkadaşlarım adına teşekkür ediyorum’ dedi. 

Esenyurt’u almaya geldik

Taşdemir sözlerine devam ederek ‘Neden AK Parti’ yi seçtiklerini açıkladı. ‘Çünkü AK Parti Esenyurtluları başta devlet hastanesi olmak üzere, sağlık ocakları, okullar, spor kompleksleri,  parklar, yollar, camiler, cem evleri, üst geçitler ve buna benzer binlerce hizmetle buluşturmuştur. En önemlisi 10 yıl önce İstanbul içinde bir yere gittiğimizde insanlar bizim Esenyurt’lu olduğumuzu üzerimizdeki çamurdan anlıyordu.  Markası çamur olan bir beldeyi alarak modern bir ilçeye çevirmek her babayiğidin harcı değildir. Bütün bu hizmetlerin mimarı Sayın Belediye Başkanımız Necmi Kadıoğlu’dur. Kendisine çok teşekkür ediyoruz. İşte bu yüzden AK Parti diyoruz. Sayın belediye başkanımıza eğer bizleri yanına kabul ederse kavgasına ortak, yoluna yoldaş olmaya geldik. 2014’de AK Parti ile birlikte yeniden Esenyurt’u almaya geldik’ dedi.  

Sizlerle daha da büyüyeceğiz

Taşdemir ardından konuşma yapan Ak Parti Esenyurt İlçe Başkanı Şenay Değer, ‘Bugün özellikle başta Ulaş kardeşimiz ve diğer tüm arkadaşlarımızın böyle bir karar vermesi, hizmeti görerek bizlere katılması son derece memnuniyet vericidir. Bundan sonra sizinle daha da büyüyeceğiz. Esenyurt son 10 senede çevremizdeki bütün ilçelere örnek olacak belediyecilik hizmetleri yaptı. İnşallah sizlerinde katkısı ile ilçemizde tekrar seçimi kazanarak hizmetlerimiz devam edecektir. Bu başarının vatandaşlarımız tarafından, gençlerimiz tarafından takdir edilmesi bizim için önemlidir’ dedi.

Ülkemize oyunlar sergiliyorlar

Nemi  Kadıoğlu, ‘Esenyurt’ta 10 yılı dolduruyoruz ve tekrar bir seçime gidiyoruz. Bugün sizlere yaptığımız hizmetleri anlatmayacağım. Çünkü siz bunları zaten biliyorsunuz ve görüyorsunuz. 5 yılda bir sizin kararınıza müracaat ederek ilçenizi, şehrinizi kim yönetecek ilçenizdeki ve Türkiye’deki hizmetleri kim yapacak diye karar vereceksiniz. Her seçim döneminde enteresan şeyler oluyor, fakat bu sefer yerel seçimden başlayarak genel seçimlere götürmek üzere Türkiye’de bir başka güçlerin yapmış olduğu ülkemiz ve milletimiz üzerinde bir takım oyunlar sergileniyor. Bu oyunları oynayanlar ve yönetenlerin yıllardır dışarıdan olduğunu biliyoruz. Yüz yıllardır milletimizin ve Müslüman coğrafyasını fitne fesat ile kana bulama zayıf düşürme çabaları sergilenmektedir.  Bu güçler ülkemizi öyle bir hale getirdiler ki,  önce Alevi-Sünni, sonra Kürt -Türk ayrımı ile param parça ettiler. Diğer unsurları da körükleyerek yamalı bohçalı bir millet haline getirerek, bir birine yan bakan bir toplum oluşturdular.   Bugün hala bu sistemin özlemini duyuyorlar. Devleti güçlenmiş, dünya üzerinde hamilik yapan Kars’tan Edirne’ye ülkenin her yerine yollar, hava alanları, sağlık alanları ve tüm bayındırlık hizmetlerini imar eden milletin iradesiyle seçilen bu sistemi halen çökertmeye milleti fakirleştirmeye ve muhtaç etmek için çaba gösteriyorlar. Fakat bizim derdimiz başta başbakanımız olmak üzere 10 yıldır milletimiz kaynaşsın kardeş olsun refah için yaşasın istiyoruz’ dedi.  



12 Vali Müfettişlik Görevine Getirildi

Beslenme Saati Uygulamasında Dördüncü Dönem Başladı

EKREM PAMUK'TAN TEPKİ

Turhan Çömez'den Çarpıcı Açıklamalar

MHP’DEN YENİ YEMİN POLEMİKLERİNE YANIT…

Damat'tan Balcıoğlu'nun İddialarına Yanıt

Bakan Güler'den Kazakistan'a Ziyaret

Törene Üst Düzey Katılım

Rektör Prof. Dr. Altun’dan 30 Ağustos Zafer Bayramı mesajı

Güzide Gençlik Merkezi'nde Yeni Dönem Başladı

Girişim Sermayesi Yatırım Fonu Onaylandı

Pakistan Büyükelçiliği Ankara'da Mango Tadımı Etkinliği Düzenledi

Bağcılar’da Bağ Bozumu Zamanı

Saniye Caran’a iade-i ziyaret

Yeniden Refahlı Milletvekili Bekin'den 'ekümenik' Eleştiri!


Türkiye’nin Cilt Sağlığına Acil Doktor İhtiyacı Var

185 MİLYAR LİRA EKONOMİYE GERİ KAZANDIRILDI

İtfaiye Haftası Coşkuyla Kutlandı

Gençlere Eğitim Destek Paketi

Erdoğan'dan Küresel İnovasyon Göstergeleri Raporu'na Destek Mesajı

Emrah, özel uçakla dünya turuna çıkıyor!

9 Akademisyen, Dünyanın En Etkili Bilim İnsanları Listesinde

Turizmin varış noktası: “Müze” 

İklim Değişikliği ve Enerji Yönetimi Hamlesi

Türkiye Bilişim Ödülleri Ankara’da Sahiplerini Buldu

Bu Festivalde Herkes Aradığını Bulacak

Ahilik Haftası’nda Coşkulu Katılım: Başkan Çalık, Esnaflara Ödüllerini Takdim Etti

Küpeli'den Dağ'a Hayırlı Olsun Ziyareti

Halkın Sesine Kulak Verdi! Şantiye Projesinden Geri Adım Attı

TYBB’den Vali Yunus Sezer’e Ziyaret

Gıda sektöründe 250’yi aşkın alıcı Bursalı firmalarla buluştu

Artar; Kalıcı ve Uzun Soluklu Projeler Yapacağız...

Ahilik Kültürüne Davet...

Kel Aliço Pehlivan Güreşleri Ağası Oğuz Erdinç oldu

Erdoğan: Kredi notu artırılan tek ülke olduk

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.