Tarih: 01.01.0001 00:00 162

Avrupa Büyükçekmece’ye akın etti

Avrupa’nın çeşitli ülkelerinden gelen ziyaretçiler, Büyükçekmece Belediyesi’nin ve Mavi İstanbul Derneği’nin ortaklaşa düzenlediği “Gençlik Projesi” kapsamında Büyükçekmece’yi gezdiler.

Avrupa Büyükçekmece’ye akın etti
 İtalya, Norveç, Hollanda, Almanya ve Hırvatistan’dan gelen genç ziyaretçilerin programı, Büyükçekmece Belediyesi’nin Atatürk Kültür Merkezi’nde düzenlediği tanıtım organizasyonu ile başladı. Büyükçekmece Belediye Başkan Yardımcısı Bayram Ali Üner ve Dış İlişkiler Müdürlüğü yetkilileri genç ziyaretçilere ev sahipliği yaptı. Belediyenin gençlik projeleri ve ilçenin tarihiyle ilgili bilgilendirilen ziyaretçiler, daha sonra Dış İlişkiler Müdürlüğü yetkililerinin düzenlediği tur ile Büyükçekmece’nin tarihi yerlerini gezdiler. Ziyaretin ardından İstanbul merkezine hareket eden gençler, desteklerinden dolayı Büyükçekmece Belediye Başkanı ve CHP Belediye Başkan Adayı Dr. Hasan Akgün’e teşekkür plaketi verdiler.

Dostlukları sıcak tutun

Avrupalı gençlerin proje çalışması yapmak için Büyükçekmece’yi tercih etmelerinin bir rastlantı olmadığını söyleyen Başkan Akgün, “Uluslararası alanda her zaman aktif olarak varlığını gösteren ve birçok ödül ile unvan kazanan Büyükçekmece’de Avrupalı gençlerin proje geliştirmeleri tesadüf değildir. Dünyada Sürdürülebilir Kalkınma ve Gençlerin Rolü konusu ile alakalı gençlerin bizim projelerimizi incelemelerinden mutluluk duydum. Misafirlerimizin yararlı bilgilerle ülkelerine dönüp, bizlerle olan dostluklarını her zaman sıcak tutmalarını temenni ediyorum.” dedi.

 


Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.