Tarih: 01.01.0001 00:00 238

Büyükçekmece Aşığıyım

Büyükçekmece Belediye Başkanı ve CHP Belediye Başkan Adayı Dr. Hasan Akgün, Büyükçekmece ailesiyle buluştu.

Büyükçekmece Aşığıyım
 Büyükçekmece Belediye Meclis Üyesi Ahmet Atalay’ın düzenlediği gecede Büyükçekmece ailesiyle buluşan Başkan Akgün, Atalay’a davetten dolayı teşekkür etti. Bugüne kadar hizmet için ne yaptıysak birlikte yaptık diyen Başkan Akgün, “Sizinle birlikte mutluluk şehri olduk. Avrupa’da adımızı duyurduk, Avrupa Kenti statüsü kazandık. Festivalimizde birinci seçildik. Rekorlar kitabına adımızı yazdırdık. Sizin desteğinizle bu başarıları elde ettik. Biz kocaman bir aileyiz.” dedi.

 

Sevdalısı olduğum yere adayım

Büyükçekmece aşığı olduğunu söyleyen Başkan Akgün, “Dört dönemdir sizlerin takdiriyle belediye başkanı seçildim. Sevdalısı olduğum bu kente hizmet etmek beni çok mutlu ediyor ve her geçen yıl heyecanımı artıyor.” diye konuştu. Yeni dönemde meclis üyesi adayı olmayan Atalay ise, “Bir dönem başkanımla birlikte Büyükçekmece halkı için hizmet etme onuruna eriştim. Yeni dönemde aday olmasam da başkanımla birlikte çalışmaya ve Büyükçekmece halkına hizmet etmeye devam edeceğim.” ifadelerini kullandı.

 


Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.