Tarih: 14.03.2014 18:21

Yılın sporcusu seçildi

Facebook Twitter Linked-in

 İstanbul genelinde yapılan spor organizasyonunun kapanış töreni 104 ayrı takımın oyuncuları ve 1500 öğrencinin katılımı ile gerçekleştirildi. Törende, Yılın En İyi Futbol Yorumcusu ödülü Beşiktaş’ın efsanevi oyuncalarından olan Metin Tekin’e verildi. Yılın En İyi Sporcusu Ödülü’ne ise annesinin rahatsızlığı nedeniyle Trabzon’dan ayrılıp İstanbul’a yerleşmek zorunda kaldığı süreçte Beşiktaş’a transfer olan ve kısa süre içerisinde takım kaptanlığına getirilen Tolga Zengin layık görüldü.

En iyiler ödüllendirildi

Yılın En İyi Voleybol Takımı Ödülü Vakıfbank Bayan Voleybol Takımı Menajeri Başak Koç’a verilirken, A Milli Bayan Basketbol Takımı’na katkılarından dolayı Beşiktaş Bayan Basketbol Takımı’nın başarılı oyuncuları Gülşah Akkaya ve Yasemin Horasan Başarı Ödülü’ne layık görüldüler. Yılın En İyi Futbol Programı ödülü 90+ programı ile Nebil Evren’e, Yılın En İyi Voleybol Programı Ödülü Son Set Programı ile Burcu Hakyemez Dal’a, Yılın En  İyi Spor Gazetesi Ödülü, Fanatik Gazetesi Haber Müdürü Zafer Büyükavcı’ya verildi.

Gerekli desteği vereceğiz

Eski voleybol oyuncusu olan ve menajerlik kariyerine Vakıfbank Bayan Voleybol Takımı’nda devam eden Başak Koç’a ödülünü veren Büyükçekmece Belediye Başkan Yardımcısı Bayram Ali Üner, “Sayın Belediye Başkanımız Dr. Hasan Akgün, sporda yeni projeler üreten her eğitim kurumuna gerekli desteği vermemiz yönünde bize talimat vermişti. Bu minvalde spora destek olan her kurumun yanında yer alacağız. Sizlere yoğun programı nedeniyle aranızda olamayan Akgün’ün selamlarını iletiyorum.” dedi.





Orjinal Habere Git
— HABER SONU —